Active Beauty
Árulkodó árnyalatok

Ezt mondja el rólad a kedvenc színed

Árulkodó árnyalatok

Mindenkinek van kedvenc színe, ami többet árul el az illető személyiségéről, mint gondolnánk. Összeszedtük, hogy melyik színre milyen karakter jellemző. A Te esetedben stimmelnek a leírtak?

Rózsaszín – Az együttérző
A rózsaszín kedvelői nem szeretnek a középpontban állni, inkább visszafogják magukat, ami azonban nem azt jelenti, hogy nincs mondanivalójuk. Az emberek előszeretettel kérnek tőlük tanácsot, hiszen rendkívül intuitívak, együttérzők és érzékenyek.
 

Manifesztálás: Így válnak valóra az álmaid


Sárga – Az optimista
A sárga kedvelői ugyanolyan örömet és melegséget sugároznak, mint a Nap. Ezek a személyek rendkívül optimisták, és még egy rossz szituációban is megtalálják annak pozitív oldalát. Nem csoda, hogy ezzel a pozitív jellemmel és az ellenállhatatlan nevetéseddel könnyen találsz barátokat.
Türkíz – A művész
A lakást ki kellene festeni, a kertbe el kellene ültetni rengeteg növényt – a türkíz kedvelőinek ezek a feladatok nem problémát jelentenek, sokkal inkább szuper kihívásokat. Csak úgy árad belőlük a kreativitás, és zömében pontosan tudják, hogy mi lesz trendi. Ami pedig a legjobb: soha nem késlekednek, hanem azonnal nekilátnak terveik megvalósításának.
Lila – Az extravagáns
A lila szerelmesei bátrak, a saját útjukat járják és feltűnést keltenek. Belső erejük abban rejlik, hogy elég bátrak ahhoz, hogy kiéljék a fantáziájukat, és mindig új dolgokat próbáljanak ki. Emiatt nem mindenki szimpatizál velük, miközben sokan épp ezért csodálják őket.
Fekete – Az egyenes
A könnyes kiakadásokért ugyanannyira nem rajonganak, mint a virágos tapétákért. A fekete szín szerelmesei nagyon egyenesek, és inkább az eszükre hallgatnak, mint a szívükre. Mindezek ellenére nem érzéketlenek, a barátok pedig nagyra értékelik a lojalitásukat és a száraz humorukat.
Piros – Az extrovertált
Vigyázat: vad! A piros kedvelői tele vannak energiával, és pontosan tudják, hogy mit akarnak. Sőt mi több, legtöbbször meg is kapják azt. Az a szenvedély teszi őket rendkívül vonzóvá, amivel a céljaikért is küzdenek. Ennek köszönhető az is, hogy a barátok azt is elnézik nekik, ha épp elkapja őket a megalománia.
Zöld – A segítőkész
A zöld szín szerelmeseinek sok ember keresi a közelségét, ami nem csak annak köszönhető, hogy ők az elsők, ha valami baj van. A belső egyensúlyuk másra is hatással van, így nem meglepő, hogy a harmónia számukra rendkívül fontos. Utóbbi miatt nagyon jó döntőbírók.
 
Szürke – A megbízható
A szürke szín kedvelői valószínűleg színötös tanulók voltak, viszont sosem dicsekedtek ezzel. Ahelyett, hogy a középpontba furakodnának, inkább a háttérben maradnak. Ennek ellenére nem kell aggódniuk, ugyanis idővel el fogják érni a céljaikat.
Kék – A kiegyensúlyozott
A kék rajongói olyan habitussal rendelkeznek, amit nagyon nehéz leutánozni: bíznak az ösztöneikben, így lazán veszik az életet. Ennek a típusú önbizalomnak és a belőlük áradó nyugalomnak hála mindenki keresi a közelségüket.

 

A változás időszaka


Fehér – A fegyelmezett
A fehér szín szerelmesei teljes mértékben irányítják az életüket. Analitikus gondolkodásuknak köszönhetően jól átlátják a különböző élethelyzeteket. A kapkodás vagy az érzelmi kitörések egyáltalán nem jellemző rájuk, viszont azt meg kell tanulniuk, hogy elnézőek legyenek másokkal szemben, hiszen nem mindenki annyira összeszedett, mint ők.