Active Beauty
Magas homlok

Így korrigáld

Magas homlok

Kalapok és frizurák

A megfelelő frizura a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja a magas homlok elrejtésének. Ebben az esetben a frufru bizonyul a legjobb választásnak, hiszen stílusától függően vagy teljesen eltakarja a homlokodat, vagy egyszerűen eltereli róla a figyelmet. De ha te nem szeretnél frufrut vágatni, akkor a kalapok viselése jelentheti a másik megoldást számodra – legalábbis részlegesen. Ezen kívül a fejfedő fajtája sem mindegy, ugyanis a baseball sapkák optikailag nagyítják a homlokot, így inkább olyan kalapot válassz, aminek nagy a karimája.
 

Magamnak mindig csak a legjobbat


Szemek kihangsúlyozása

Szerencsére sminkkel is rengeteget tehetsz az ügy érdekében. Hangsúlyozd ki a szemeidet, így optikailag kontrasztot teremtesz a nagy homlokoddal szemben. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy mindig füstös szemsminkkel kell rohangálnod, hiszen már természetes árnyalatok használatával is elérheted a célod. A szürke és barna színek, továbbá a szemhéjtus és a fekete vagy barna szempillaspirál is tökéletesen megfelelnek erre. A szempillákat ajánlott erőteljesen kifesteni, így a szemek kerülnek a figyelem középpontjába.
 
Contouring

A kontúrozással csodákat tehetsz! Ehhez világos és sötét púderrel kell dolgoznod. A szemek közötti és feletti rész legyen mindig világosabb, mint a hajtő és a halánték, így optikailag kisebb lesz a homlokod. Ezzel a technikával ki tudod emelni az arcod azon részeit, melyeket ténylegesen ki is szeretnél – például az orrodat. A contouringnak köszönhetően szép kontúrt adsz az arcodnak, és eltereled a figyelmet a homlokodról.
 

K-vitaminnal a szép bőrértPirosító és highlighter

Ez a két dekorkozmetikum szintén tökéletesen megfelel erre a célra, így ezek használatáról se feledkezz meg sminkelés során. A piros orcák frissességet sugallnak, az arccsont feletti rész highlighterrel történő kiemelése pedig felerősíti a kontúrozás hatását, így eltereli a figyelmet a magas homlokodról.