Active Beauty
Csillogó körmök: ez a manikűr igazán trendi most!

Decensen díszített

Csillogó körmök: ez a manikűr igazán trendi most!

Most csilloghatnak a körmök! A strasszkövek ellenére visszafogott lesz ennek a különleges manikűrnek a megjelenése. Mindössze négy egyszerű lépésben el tudod készíteni a csillogó körmöket.

Csillogó körmök: így készíted elő a körmeidet

Első lépésként ápold le a körmeidet és a körömágyadat egy gazdag olajjal, és hagyd is hatni azt pár percig. Ezt követően alaposan mosd meg a kezeidet szappannal, amivel eltávolítod az olajat és a körömbőr maradványokat. Amennyiben szükséges, reszeld rövidre a körmeidet, majd kenj fel rájuk egy barázdakitöltő lakkot.

Csillogó körmök megfelelő színárnyalata

Amint megszáradt az alapozó lakk, jöhet a színválasztás. Jelenleg a világos, egyben visszafogott rózsaszín- és nude árnyalatok trendik, illetve a klasszikus fekete is. A választott színt két rétegben kend fel, hogy teljesen fedjen, majd minimum 10 percig hagyd száradni.

Így ragaszd fel a köveket

Válassz a körömlakkszínhez illő köveket. Ezek lehetnek átlátszók, színesek vagy gyöngyszerűek. Ezek a körömdíszek a legtöbb esetben öntapadósak, de sokkal tartósabb lesz a végeredmény, ha speciális ragasztót használsz a rögzítésükhöz. A ragasztóból tegyél egy keveset a körmöd azon részére, ahova a követ szeretnéd, majd egy szemöldökcsipesszel helyezd oda a követ.

A tartós manikűrért: alapos lezárás

A csillogó parti manikűrt kend át egy réteg fényes fedőlakkal. Az ecsetet óvatosan húzd végig a köveken, nehogy elmozduljanak. Titkos tipp a türelmetleneknek: a körömlakkszárító cseppektől előbb szárad meg a végeredmény.

Hangsúlyos köröm: a visszafogott manikűr trendje

Tetszenek a legújabb körömtrendek, de túlzónak tartod azokat? Akkor próbálkozz hangsúlyos körmökkel. Ebben az esetben mindkét kézen csak egy körmöt – a legtöbb esetben a gyűrűsujjon lévőt – szoktak feltűnőbbre lakkozni.

Ezekkel a termékekkel könnyedén elkészítheted magadnak a csillogó körmöket: