Active Beauty
A legjobb illatok a forró nyári hónapokra – NYEREMÉNYJÁTÉK
Szöveg: Sándor Alexandra

Illatosan nyáron

A legjobb illatok a forró nyári hónapokra – NYEREMÉNYJÁTÉK

Itt a nyár, amikor ideje változtatni a kedvenc magadra fújt illatodon! A szezonhoz megfelelő illatválasztás kihívást jelenthet, de ne aggódj: segítünk megtalálni a számodra legtökéletesebbet. Máris adunk pár támpontot: elsősorban könnyű, frissítő, gyümölcsös kompozíciókban gondolkodj!

Fontos a tartósság


A nyárra ideális illatok egyszerre könnyűek és tartósak, vagyis a verejtékezéssel járó legnagyobb forróságban is gondoskodnak az üdeségedről, viszont egyáltalán nem olyan intenzívek, hogy szédítően hassanak.

A legnyáriasabb illatjegyek


A forró hónapokban előtérbe kerülnek a játékosabb, vidámabb, édesebb illatok. Illatjegyek közül ilyenkor a pézsma, a szantálfa, a vanília, a jázmin és a napraforgó esik a legjobban az olyan gyümölcsök aromája mellett, mint az alma, a körte, a málna, az eper, a kókusz, a barack és a mandarin.

A gyümölcsös-virágos illatokra jellemző, hogy egyszerre aktívak, játékosak és elegánsak, mint egy mai, kortárs nő. A kacér, pimasz, csillogó bogyós jegyek egy csipetnyi édességfüggőséggel – puha kókusszal, meleg vaníliával – mindig jó választást jelentenek, például edzés után, randevú előtt vagy ha egyszerűen csak felfrissítenéd magad.


A testpermetek előnyei


A testpermetek óriási fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években, így nem véletlenül váltak a szépségipar legkedveltebb termékeinek egyikévé. Minden korosztály számára tökéletesek, illetve azoknak is, akik a hagyományos parfümökhöz képest bőrbarátabb, kevésbé intenzív – mégis érezhetően finom – illatra vágynak. A felvitt mennyiséggel széles keretek között szabályozhatod, hogy mennyire vágysz átható illatra a bőrödön.

A testpermetek segítségével akár aromaterápiás hatást is elérhetsz a remek frissítő és hangulatjavító tulajdonságoknak köszönhetően. A természetes eredetű illóolajok segítenek a stresszoldásban vagy éppen a felüdülésben.

Gyakorlatilag bárhová permetezheted őket a bőrödön, sőt akár a hajadra, a ruhádra vagy az ágyneműdre is – a parfümökkel ellentétben ugyanis nem csak az úgynevezett pulzuspontokon működnek jól.

Töltsd ki 2024. július 7-ig a lent található űrlapot, és válaszolj helyesen a feltett kérdésre, hogy tiéd lehessen a képen látható WOMEN'SECRET ajándékcsomag!


A nyereményjátékát szabályzatát és az adatkezelési tájékoztatót itt éred el.

EREDMÉNYHIRDETÉSA játék lezárult. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, alább az 5 szerencsés nyertes, akit e-mailben is értesítünk:

Nyertesek
- T. Dorottya, Pomáz
- E. Ivett, Budapest
- T. Roxána, Mórahalom
- Cs. Mónika, Hódmezővásárhely
- H. Mária, Tiszakeszi

Az űrlap nem érhető el, a nyereményjáték véget ért.