Active Beauty
Mit tud a beautyblender?

Ó, milyen menő

Mit tud a beautyblender?

Elfedés, kontúrozás és még ennél is több: a beautyblender rendkívül sokoldalú! Legalább 7 jó okot ismerünk a sminktojás használatára.
A feltaláló és hollywoodi sminkmester, Rea Ann Silva tojás alakú csodaszivacsa alkalmas az alapozó, a pirosító, a korrektor, valamint számos egyéb sminktermék felvitelére, és igazán megérdemli a jó hírnevét. A dm beautyblenderei sokoldalúságuk miatt nemcsak a profi sminkesek körében ennyire népszerűek.

Praktikus hegyével a lekerekített kis szivacs már régóta belopta magát a szívünkbe. És ez okkal van így: segít a sminktermék felvitelében és egyenletes eloszlatásában a bőrön, gondoskodik a gazdaságos termékhasználatról – és még vannak egyéb praktikák a tarsolyunkban. Melyek ezek? Megtudhatod az alábbiakban.

7 jó ok a beautyblender használatára

1. Kevesebb alapozót és egyéb sminkterméket használunk el

A beautyblender segít abban, hogy hosszabb ideig tudjuk használni a termékeinket. Ezt úgy érhetjük el, ha használat előtt benedvesítjük a blendert. Egyszerűen tartsd folyó víz alá, amíg megszívja magát, ezután nyomkodd ki alaposan, és egy tiszta törölközővel itasd le a vizet. Ezáltal bezáródnak a beautyblender pórusai, és a termék, amelyet fel szeretnél vinni a bőrre, csak a felületén tapad meg, nem jut be a belsejébe, mint a hagyományos sminkszivacsok esetében.

2. Make-up-tojás: tökéletes forma minden esetre

A beautyblender a rugalmasság egy apró csodája. A széles, szélek nélküli oldal ideális az alapozó vagy a BB krém foltmentes felvitelére. A csúcsa ezzel szemben megfelelő segítőtárs, ha az apró területek elfedéséről van szó. Egy kis ügyességgel a beautyblenderrel még smokey eyes-t is sminkelhetünk. Ezenkívül időközben már léteznek kicsi beautyblenderek is a dm-nél, amelyeket kifejezetten a camouflage smink felvitelére fejlesztettek ki.

3. Kevesebb csillogás, mint az ujjakkal történő felvitel esetén

Sokan közülünk az ujjunkkal visszük fel az alapozót. Viszont a bőrünkön lévő természetes filmréteg miatt az arcunk is jobban így csillog, mint szeretnénk. A dm beautyblenderével az eredmény tökéletes és mattabb hatású lesz.

4. Beautyblender: alapos tisztítás, mint csodálatos mellékhatás

A beautyblender nemcsak az egyenletes smink elérésben segít, hanem eltávolítja a szennyeződést és az elhalt hámsejteket is. Így gondoskodik arról, hogy ritkábban forduljanak elő bőrproblémák vagy gyulladások. Lényeges, hogy az arctisztításhoz egy tiszta beautyblendert használjunk. Vigyél fel a bőrödre egy kevés arctisztítótejet, és dörzsöld át vele az arcodat. Minden arctisztítás után alaposan mosd ki a beautyblendert – a legjobb szappannal vagy egy gyengéd samponnal. Tipp: 3 havonta érdemes beszerezni egy új beautyblendert.

5. Végre: önbarnítás csíkmentesen

A termékek egyenletes felvitele a bőrre nemcsak az arc esetében lényeges, az önbarnító használatakor is fontos a csíkmentes megjelenés. Ilyenkor jól jöhet a beautyblender. Különösen az olyan helyeken, mint az ujjak vagy a lábujjak között a tojás alakú szivacs igazán hasznos segítőtárs, amellyel könnyen elérhetőek az apró rések is. Tantouring esetén is segíthet a szivacs.

6. A púder természetes rögzítése a smink-tojással

A csodatojással a smink is tartóssá tehető. Így működik: nedvesítsd be a beautyblendert, és gyengéden itasd le a bepúderezett arcodat. A kevés nedvesség rögzíti a sminket.

7. A beautyblender még ennél is többet tud

És végül, de nem utolsó sorban: a beautyblendert nemcsak ezért szeretjük, mert számos esetben igazi segítséget jelent. Használatával pillanatok alatt felvihetünk körömolajat, művészi Ombré-körmöket varázsolhatunk (színes lakkot tehetünk fel a körmünkre), gyorsan és hatékonyan távolíthatjuk el a szemsminket, és vészhelyzet esetén még a mobiltelefon képernyőjét is megtisztíthatjuk vele. Szépségem, kell ennél több?