Active Beauty
Így sminkelünk idén tavasszal

Íme a TOP6 trend

Így sminkelünk idén tavasszal

A 2022 tavaszi sminktrendek között mindenki meg fogja találni a számára tökéleteset, ugyanis minden megtalálható lesz közöttük: természetes smink, vad színek, fekete szemkontúr… Következzen most 6 trend, ami mellett Te sem mehetsz el.

Vad, élénk színű szemhéjsmink
Idén nem kell visszafognod magadat, ha imádod a vad színeket! A szemhéjadon bátran használj neon színeket, akár color blocking stílusban. Egy a lényeg: a végeredmény legyen vibráló és vad. Ha még intenzívebb színekre vágysz, akkor használj fehér színű szemhéjalapozót vagy szemhéjpúdert, ugyanis ennek köszönhetően még élénkebbek lesznek a használt árnyalatok.
 

CC krémKönnyed alapozás
Néha a kevesebb több – 2022-ben ez érvényes az alapozó használatra, ugyanis a könnyed textúrák, a fényes végeredmény kerül előtérbe. Idén nem kell minden apró bőrhibát elfednie az alapozónak, ugyanis nem ezen van a hangsúly. Ennek köszönhetően a sminkednek sokkal természetesebb lesz a hatása. Nyáron pedig szuper választásnak bizonyulnak a színezett fényvédő krémek.

Fekete szemkontúr
A fekete szemceruzák Amy Winehouse óta töretlen sikernek örvendenek, és ez 2022-ben sem változik. Idén azonban egy kisebb változáson megy át, ugyanis sokkal többet kísérletezhetsz a formákkal és az intenzitással: egy vastag vagy két vékony vonal, nagyon extrém ív vagy teljesen egyenes vonalvezetés. Nyugodtan próbálkozz minél több variációval, hiszen csak így fogod megtalálni a számodra tökéleteset.
 
Sötét ajkak
A bogyós gyümölcsök istenien finomak, emellett pedig szebbnél szebb színekben pompáznak. Nem meglepő, hogy 2022-ben ezek a sötét árnyalatok köszönnek vissza az ajkainkon. Ha túl erősnek érzed őket, akkor a rúzs felkenése után használj egy átlátszó szájfényt, így a végeredmény sokkal barátságosabb lesz, aminek köszönhetően a hétköznapokon is bátran viselheted.

Baracktól a bronzig
A monkróm smink már 2021-ben is nagy sikernek örvendett, és ez 2022-ben sem változik. Nyugodtan használj ugyanolyan vagy hasonló színeket a szádra, a szemedre és az orcádra. Az árnyalatokat tekintve a meleg barack, a bronzbarna, a narancsos színek és a terrakotta lesznek a legkedveltebbek. Ha annyira nem rajongsz a monokróm stílusért, akkor ezeket az árnyalatokat természetesen használhatod önmagukban is.
 

Szemhéjtus, szemceruza & szempillaspirálPirosító
A pirosító használata elengedhetetlen 2022-ben! Idén azonban van egy fontos változás: a legújabb trendeknek megfelelően most már egyáltalán nem baj, ha nagyon feltűnő a pirosító, sőt, épp ez a cél. 2022-ben nem kell elsatírozni, ugyanis az idei év mottója: minél több, annál jobb!