Active Beauty
A legjobb 4 ápoló szempillaspirál erősíti és dúsítja a pillákat

Szempillaspirálteszt

A legjobb 4 ápoló szempillaspirál erősíti és dúsítja a pillákat

A szempillaspirálok igazi multitalentumok, dúsítanak, hosszabbítanak és ápolnak. A soha viszont nem látásra, rövid és gyenge szempillák!
 
Mi a közös az új kedvenc szempillaspiráljainkban? Elbűvölő tekintetet varázsolnak, és – csak úgy mellékesen ­– értékes hatóanyagokkal ápolják a szempilláinkat. 
 

Mit tudnak az ápoló szempillaspirálok?

Szempillaspirálok, amelyek nem csak szépítenek, hanem ápolnak is! Igézővé teszik a tekintetünket, illetve csodás extrákat is tartalmaznak, például ápoló olajokat, értékes ásványi anyagokat vagy a szempillák töredezését megakadályozó összetevőket.
alverde szétválasztó szempillaspirál, fekete Nr. 10

Az alverde szétválasztó szempillaspirál értékes összetevőivel és innovatív formulájával hangsúlyt ad a pilláknak, és láthatóan hosszabbá varázsolja azokat. Értékes ásványi anyagokat tartalmaz. Precíz felvitelt biztosít. Minősített natúrkozmetikum. Szemészetileg tesztelt, kontaktlencsét viselők is használhatják.

Megvásárolom a dm Online Shopban
trend IT UP Eyeppearance Volume & Waterproof szempillaspirál

Különlegesen kialakított kefefeje minden egyes szempillát elér és dús hatást biztosít. Feketeribizlimag olajat tartalmazó formulája mélyrehatóan ápolja a szempillákat. Az ellenállhatatlanul csábos tekintetekért!

​Megvásárolom a dm Online Shopban
s.he stylezone Ultra Volume, Definition szempillaspirál

A s-he Ultra Volume, Definition szempillaspirál ellenállhatatlanul igéző tekintetet varázsol és minden egyes szempillát körülölelve extra volument biztosít. A kúpformájú körkefe segítségével rendkívül pontosan vihető fel a szemfesték. 

​Megvásárolom a dm Online Shopban
trend IT UP Lash Allure szempillaspirál, 010

A speciális elvékonyodó kefével még a legkisebb pillákat is elérheti és optikailag hosszabbítja. Ezenkívül lenyűgöző volument kölcsönöz a szempilláknak, amely tökéletes kiegészítést nyújt egy lélegzetelállító sminkhez. Ápoló összetevőivel selymesen puhává teszi a szálakat és megakadályozza a töredezésüket.

​Megvásárolom a dm Online Shopban