Menü

Tavaszi divattrendek, amelyekért rajongunk

A szezon legtutibb irányzatai

Home » Szépség » Tavaszi divattrendek, amelyekért rajongunk - 03.2018

Van egy jó tanácsunk: szabadítson fel minél több helyet a gardróbjában! A tavaszi divattrendek ugyanis olyan imádnivalóak, hogy egyszerűen képtelenség ellenállni nekik. Már mutatjuk is a kedvenc irányzatainkat.

Vállaljuk fel!

A tavaszi szél a divatvilágot válltömésekkel árasztotta el. A nyolcvanas évekre emlékeztető blézerek kissé túlméretezettek és vállban erősek. Tökéletes alapjai lehetnek akár az irodai szettünknek, akár egy parti outfitnek.

View this post on Instagram

👀 caption these eyes though

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on

MILYEN FARMERNADRÁG ILLIK AZ ALAKOMHOZ?

A klasszikus

Az örökzöld ballonkabát szinte minden divatház kifutóján feltűnt a 2018-as tavaszi–nyári szezonban. Ha eddig nem szereztük be, akkor most épp itt van az ideje…

Levendulamező

A monokróm szettek, azaz amikor tetőtől talpig ugyanazt a színt viseljük, idén tavasszal is nagyon menők. Leginkább akkor leszünk trendik, ha egy pasztell árnyalatot választunk, mondjuk a levendulát, amely az év Pantone színének kistestvére.

A legtrendibb üzletasszony

A nadrágkosztümöt ebben a szezonban csak power suit-ként emlegetik. Nem véletlenül: ha ilyet viselünk, erősnek, határozottnak és szuperdivatosnak érezhetjük magunkat.

A TÖKÉLETES MELLTARTÓ NYOMÁBAN

Eső után

Van egy jó hírünk azok számára, akik a tavaszi színkavalkádból nem tudják kiválasztani a kedvenc árnyalatukat: nem kell választani! A szivárványcsíkozás ultratrendi 2018 tavaszán – és garantáltan jókedvre deríti viselőjét.

Pöttyös, de dögös

Ha a pöttyös ruhadarabokra eddig úgy tekintettünk, mint cuki és kislányos holmik, akkor ideje újragondolnunk a dolgot. Most ugyanis a pöttyök szexibbek, mint valaha! A klasszikus fekete-fehér színkombináció helyett bátran kísérletezgethetünk más párosításokkal is.

Logómánia

Ami az elmúlt évtizedben kifejezetten cikinek számított, az a tavaszi trendek szerint rendkívül menő. A logók feltűnhetnek egy pólón, egy kabáton, de akár a teljes szerelésünkön is.

View this post on Instagram

And we're off to @gucci. First show of my #mfw. ⚡️

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

6 DOLOG, AMIT KIDOBHATUNK A SZEKRÉNYBŐL

Virágszezon

Nincs tavasz virág nélkül, és nincsenek tavaszi trendek virágminta nélkül. 2018 tavaszán akkor leszünk a legdivatosabbak, ha más mintákkal kombinájuk ezt a romantikus printet. Például kockamintával!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk