Menü

5 szépségápolási termék, ami 30 felett kötelező

A biztos darabok

Home » Szépség » 5 szépségápolási termék, ami 30 felett kötelező - 09.2018

Mindannyian szeretünk kísérletezni, ha szépségápolásra kerül sor. Megtetszik a legújabb rúzsárnyalat, felfedezünk egy még hidratálóbb arckrémet, vagy szembe jön velünk egy olyan termék, amit mindig is szerettünk volna kipróbálni, és elcsábulunk. Ezzel nincs is semmi baj. De azért nem árt, ha szépségarzenálunk tartalmaz már néhány kipróbált és jól bevált alapdarabot, mire elérjük a bűvös 30-at.

A tökéletes alapozó

Egy bizonyos idő után a színezett arckrémet már nem találjuk elégnek, és tovább kell állnunk a makulátlan arcbőr érdekében. A tökéletes alapozó kiegyenlíti bőrünk tónusait, miközben szinte nem is látszik, hogy viseljük. Ennek érdekében nem csak egy bőrszínünkhöz pontosan illő árnyalatot kell keresnünk, de a bőrtípusunknak megfelelő összetételt és állagot is szem előtt kell tartanunk. Ez néha bonyolult feladat, főleg ha speciális igényű arcbőrrel rendelkezünk. Azonban megéri a befektetett energia, ha végül rátalálunk az igazira.

A legjobb éjszakai krém

Az idő előre haladtával bőrünk kollagén termelése lelassul, ezért veszít rugalmasságából, és egyre szárazabbá válik. Így a hidratálás és regenerálás kiemelt szerepet kap a 30 éves kor utáni bőrápolásban. Megtalálni a számunkra legjobb éjszakai arckrémet azért fontos, mert a bőr természetéből fakadóan az éjjeli pihenésünk alatt újul meg legnagyobb mértékben. Így hatékonyabban tarthatjuk fiatalon, ha saját funkcióit turbózzuk fel egy kicsit. Válasszunk antioxidánsokat tartalmazó és E-vitaminnal dúsított terméket, melyek extra tápanyagot juttatnak arcbőrünkbe.

AZ ÉRETTEBB BŐR ÁPOLÁSA

Az érett bőr megváltozott igényeire 5 terméket ajánlunk a dm üzleteiből.

Egy gyengéd arclemosó

Legtöbben tinédzserként, a pattanások és mitesszerek megjelenésekor kezdünk el különféle arctisztítókat és sminklemosókat használni. Azonban ne ragadjunk le egy több mint tíz évvel ezelőtt kiválasztott terméknél. Bőrünk legalább akkora változásokon megy át, mire elérjük a 30-at, mint az életünk, hatékony ápolásához pedig olyan készítményekre van szükségünk, amelyek megfelelnek új igényeinek. Valószínűleg már nem küzd pattanásokkal, kevésbé zsírosodik vagy gyorsabban kiszárad, esetleg megjelentek rajta az első szarkalábak is. Azt viszont biztosan meg fogja hálálni, ha szükségleteinek megfelelően gondoskodunk róla.

A TÖKÉLETES TUSVONAL NYOMÁBAN

A leghidratálóbb testápoló

Ahogyan említettük, a korral bőrünk sajnos veszít rugalmasságából, ez pedig egyáltalán nem csak arcunkon lesz észrevehető. A bőrfelület testünk többi részén is ugyanolyan ápolást igényel, és 30 fölött jobban járunk, ha mindig a hidratálóbb opció mellett tesszük le voksunkat. Használjunk testápolót minden nap. A legjobb pedig, ha a az esti meleg zuhany után tesszük ezt, mivel ekkor szívódik be a legkönnyebben.

Regeneráló hajápolók

Nem csak arcbőrünk válik egyre szárazabbá az évekkel, hanem hajkoronánk is. Emiatt pedig több és tartalmasabb ápolást fog igényelni, ha továbbra is ragyogóan szeretnénk tartani. Különösen, ha a húszas éveinket különféle hajszínek és frizurák próbálgatásával töltöttük, elég nagy esély van rá, hogy mire elérjük a harmincat, tincseinknek szüksége lesz egy kis pihenésre. A hajápolási termékek esetében figyeljünk rá, hogy a kívánt cél érdekében mindig olyat válasszunk, amelyet kifejezetten a mi hajtípusunkra fejlesztettek ki.

 

Ezeket ajánljuk mi
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk