Active Beauty
A stílusos nők négy titka

Vessük be divattrükkjeiket mi is!

A stílusos nők négy titka

Vannak azok a nők, akik mindegy, hogy csak a sarki boltba, dolgozni vagy randira mennek, mindig tökéletesen stílusos a szettjük, erőlködés nélkül. Hogy mi a titkuk? Most eláruljuk!

Jól variálható ruhákból áll a gardróbjuk

A stílusos nők tudják, hogy mit sem érnek a szép és trendi holmik, ha folyton csak ugyanazokkal a darabokkal tudjuk hordani őket. Ám ha ruhatárunk alapjait jól variálható alapdarabok alkotják, akkor már csak a fantáziánkra és a kedvünkre van bízva, hogyan kombináljuk őket. Ha nappal pamutpólóval viseljük a jól szabott farmernadrágot, a randira csak egy selyemblúzra kell cserélnünk az egyszerű felsőt, hogy tökéletes szettet kapjunk. A kis fekete ruhánk pedig, amelyet az irodában kardigánnal viselünk, egy esti programon is megállja a helyét, csak vegyük le a kardigánt.

Sosem becsülik alá a kiegészítők erejét

Az utolsó részletek, amelyek teljessé teszik az outfitünket, azok a kiegészítők. Sokszor azonban a reggeli rohanásban elfelejtjük őket vagy csak szimplán nincs időnk felvenni azokat. Pedig a legapróbb kiegészítő is sokkal személyesebbé, egyedibbé és különlegesebbé teszi szettünket, mint hinnénk! A stílusos nők tudják, hogy a nagymamájuktól örökölt nyakláncuk, a kedvenc karórájuk vagy éppen az óriási napszemüvegük nélkül nem lehet teljes az összeállításuk.

Nem csupán a bevásárlóközpontok kínálatát ismerik

Mi tévők legyünk, ha tudatos vásárlók szeretnénk lenni, és nem akarjuk támogatni a fast fashion márkákat (mert elég szörnyűséget olvastunk arról, milyen körülmények között készülnek az olcsó ruhák), pedig jelenleg csak ezt az árkategóriát engedhetjük meg magunknak? Minden stílusos nőnek megvan a kedvenc használtruha üzelte! Az igényes turkálók és second hand boltok kínálatában remek darabokra lelhetünk igen kedvező áron, arról nem is beszélve, hogy kíméljük a környezetet!

Nem félnek kitűnni a tömegből

Néhány szezonnal ezelőtt talán furcsán néztek volna arra, aki szalmatáskával viseli a kosztümjét, most pedig óriási városi trend lett az egykori strandszatyorból. Ha tehát van egy extrább ruha, cipő vagy kiegészítő, ami most nem is tűnik divatosnak, viseljük csak bátran – lehet, hogy éppen mi indítunk el vele trendet! És készüljünk fel arra is, hogy egyedi ötletünkre jóval több bókot kapunk majd, mintha csak a csapból is folyó divatirányzatok szerint öltöznénk fel. Ne féljünk különlegesek lenni!

Mentés

Mentés