Menü

Rúzsok minden stílushoz

Minden, csak nem unalmas

Home » Szépség » Rúzsok minden stílushoz - 04.2018

Új színek, új technikák: a tavaszi rúzsszezon minden típusnak kínál valamit.

Üveg-ajkak

A szájfények többszöri alkalmazásával áttetszőnek tűnő üveg-ajkakat varázsolhatunk magunknak.A matt verzió ellentéte, a High Shine, vagyis a magas fény különösen tavasszal és nyáron lesz sokat látható. Az üvegajkak már-már tükörszerűnek tűnnek. Ezt a hatást az áttetsző ajakfény többszöri alkalmazásával érhetjük el. Az új szájfények Ultra fényes, Wet és 3D-hatás változatokban is kaphatóak, ezektől az ajak sokkal teltebbnek tűnik. Az üveg-ajak egyébként a koreai nők legújabb szépségmániájának továbbfejlesztése: az üveg-bőré, vagyis az olyan bőré, ami áttetszőnek és átlátszónak tűnik.

Teljesen csupasz

A bőrszínű smink különböző árnyalatai teljesen természetes hatást eredményeznek.

A bőrszínű bézs, rozé és nude árnyalatok idén is maradnak az ajkakon. De a nude smink annyiban megújul, hogy fényesebb lesz. Ezt aranyrészecskék, 3D-hatás és gyöngyházfény teszik lehetővé.

 

Narancssárga

A narancssárga színt matt hatású rúzzsal lehet leghatékonyabban kiemelni.

Sokan úgy tartják, hogy ez a szín már önmagában felvidít. A következő szezonban mindenki viselheti a boldogságot az ajkán, a korallszíntől a neonnarancsig minden árnyalatban vagy a kétszínű ajakfestésben a pinkkel párosítva. Matt vagy fényes rúzs, netán szájfény – a narancs minden változata működik. A legerősebb hatást azonban a matt verzió éri el, mivel a szín így érvényesül a legjobban. Aki ilyen boldogító hatású színt visel az ajkán, annak nincs is szüksége másra a sminkjéhez, egy kis szempillaspiráltól eltekintve. A profik megfelelő színű szájkontúrceruzával keretezik az ajkukat, és ezután festik ki: ecsettel vagy az ujjukkal viszik fel a színt.

RÚZSTESZT: EZT ÁRULJA EL RÓLUNK A RÚZSUNK!

Pöttyözött rúzs

Az egyedi sminkünk elkészítéséhez pöttyözve vigyük fel szánkra a rúzst!Minden szabályt felrúgunk ebben a szezonban azzal kapcsolatban, hogy hogyan vigyük fel a rúzst. A lényeg, hogy egyéni és egyszerű módon tegyük. Most az a legtrendibb, ha az ujjainkkal pöttyözve festjük ki a szánkat. Egy kicsit több kerüljön a színből az ajkak közepére. Itt a rúzst szándékosan maszatolva vigyük fel a felső és alsó ajakra.

 

Pink

A pink ajkak kerüljenk sminkünk fókuszpontjába, így garantáltan elkápráztathatunk mindenkit.

Az elmúlt szezon rózsaszínje fokozatosan erős, kifejező pinkké változik át. Itt nem kötünk kompromisszumokat, ennek most nagyon feltűnőnek kell lennie. A pink ajkakat tudatosan viseljük, legyen ez a sminkünk fókuszpontja. Az erős pink lehet fényes vagy matt is.


MÁR KÉZBE IS VEHETI A MAGAZINT! RENDELJE MEG DÍJMENTESEN!

Az active beauty magazin a dm ingyenes nyomtatott női magazinja, ami rengeteg hasznos tippet és trükköt tartogat a divat, a szépségápolás, a lakberendezés, az utazás, az egészséges táplálkozás területén. A magazin díjmentesen megrendelhető és még a postaköltség miatt sem kell aggódnia, ugyanis az active beauty magazint – teljesen ingyen postázzuk ki Önnek!

Rendelje meg a magazint díjmentesen és helyezze magát kényelembe!

 

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk