Menü

Így keressünk párt a társkeresőn

Az online randivadászat legfőbb szabályai

Home » Életmód » Párkapcsolat » Így keressünk párt a társkeresőn - 08.2019

Ha online társkeresésre adjuk a fejünket, bizonyos szabályok betartásával növelhetjük annak az esélyét, hogy megtaláljuk a hozzánk legjobban passzoló partnert. Lássuk, melyek ezek!

Töltsük ki rendesen az adatlapunkat!

Gondoljunk csak bele, hogy az adatlapunk lesz az, amely alapján valaki eldönti, szeretne-e velünk megismerkedni vagy sem. Éppen ezért ne csapjuk össze a kitöltését, szánjunk rá megfelelő mennyiségű időt és energiát! Gondoljuk át alaposan, mit szeretnénk magunkból megmutatni – kinézetünkből, tulajdonságainkból, kedvteléseinkből. Érdemes azokat a jellemzőket kiemelni, amelyek nekünk is fontosak a másikban és a számunkra kedves tevékenységeket, hobbikat se felejtsük el megemlíteni – például, hogy rendszeresen indulunk futóversenyeken –, hiszen lehet, hogy ez lesz a közös pont, amely alapján rátalálunk életünk párjára.

8 APRÓSÁG A BOLDOGABB HÁZASSÁGÉRT

Vállaljuk önmagunkat!

Ha valóban olyan partnert szeretnénk találni, aki a lehető legtöbb ponton illik hozzánk, akkor nem spórolhatjuk meg az őszinteséget. Ne a divatnak, aktuális trendeknek akarjunk megfelelni, hanem vállaljuk a személyiségünket, valódi énünket.

Ne kövessünk el helyesírási hibát!

A helyesírási szabályok ismerete és alkalmazása kiemelten fontos, hiszen az intelligencia és az iskolázottság egyik fokmérője.  Éppen ezért ellenőrizzük le többször az adatlapunkat vagy ha bizonytalanok vagyunk, kérjük meg rá a barátainkat, mert egy elgépelés vagy helyesírási hiba is nagyon sokat ronthat az összképen. Ne ezen múljon a siker!

Vállaljuk fel az igényeinket!

Amikor arról kell beszélnünk, hogy milyen társra vágyunk, legyünk maximálisan őszinték és hitelesek. Ne érdekeljen, hogy ki, mit szól hozzá, hiszen csak az számít, hogy rátaláljunk az igényeinknek legjobban megfelelő partnerre. Őszinteséggel számtalan kellemetlen kört megspórolhatunk magunknak.

8 TÉMA, AMIT NE ÉRINTSÜNK AZ ELSŐ RANDIN

Tegyünk fel megfelelő fotót!

Az online társkeresés esszenciális eszköze a fotó, ezt el kell fogadnunk. Muszáj fotót feltennünk, mert ha nem tesszük, akkor szinte nullára csökkentjük pártalálásunk esélyeit. Ne csak egy képet töltsünk fel, hanem többet is, és legyen köztük egész alakos és portré is. ÉS ami még fontos: a képek legyenek jó minőségűek. Próbáljunk olyan fotót választani, ami lehetőleg nem évekkel ezelőtt készült, és a legjobban tükrözi az egyéniségünket.

Kezeljük óvatosan a bemutatkozásokat!

Nem mindig az a biztos befutó, akinek a leghangzatosabb a bemutatkozása és a fotója alapján akár Brad Pitt vetélytársa is lehetne. Legyünk nyitottak, ismerkedjünk! Ha valaki felkelti az érdeklődésünket, bátran vegyük fel vele a kapcsolatot, váltsunk üzenetet, hiszen a szóhasználatából, levelezési stílusából is rengeteg információt leszűrhetünk.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk