Active Beauty
Mit sportolnak a legcsinosabb hírességek?

A siker élő példái

Mit sportolnak a legcsinosabb hírességek?

Néha vágyakozva rápillantunk egy-egy világsztár vagy szupermodell képére a magazinok lapjain, és azt kívánjuk, bárcsak mi is ilyen formásak, karcsúak, vagy csinosak lennénk. Azonban a hírességek is emberek és nekik sem egyik napról a másikra vált testük ilyen irigylésre méltóvá, sokat tettek ezért, méghozzá a legkülönbözőbb módokon! Most eláruljuk, mit sportolnak a hírességek!

Gigi Hadid

A fiatal amerikai szupermodell egész életében szerette a testmozgást, gyermekkorától egészen tinédzser évei végéig lovagolt és röplabdázott rendszeresen. Elmondása szerint, amikor New Yorkba költözött borzasztó volt arra gondolnia, hogy mostantól egy unalmas futópadon kell rónia a kilométereket, így új, mozgalmasabb szenvedély után nézett, ezt pedig a bokszolásban találta meg. ’A boxot azért kezdtem el, mert szükségem volt rá, hogy fokozatosan tanuljak és fejlődjek valamiben, ezenkívül egy kicsit agresszívabb sport is, így, amit régen a röplabda lecsapásával, azt most a bokszzsák ütésével tudom levezetni.’

Cameron Diaz

Cameron Diaz igazi energiabomba, aki az igencsak intenzív, sokszor súlyemelő gyakorlatokat tartalmazó edzései mellett egyik legnagyobb sport szenvedélyének a szörfölésnek is rendszeresen hódol. Még 2003-as balesete miatti orrtörése sem térítette el kedvenc időtöltésétől, azóta is, amikor csak teheti Hawaiira utazik – ahol már szinte helyinek számít- és a szörfölésnek hódol.

SZTÁROK DIÉTATIPPJEI

Miley Cyrus

A sikeres énekesnő igazi jógi! Bevallása szerint el sem tudná képzelni az életét jóga nélkül, ő maga az ’Ashtanga’ jógának nevezett irányzat hódolója, amely egy fizikálisan igencsak megerőltető, erőnlétet javító típusa a jógának. Miley rendszeresen oszt meg közösségi média felületein, főleg Instagram profilján, jógához kapcsolódó, őt magát valamilyen megerőltető pozícióban mutató képeket. Elmondása szerint számára a jógában nem is a fizikai, inkább a lelki pozitÍvumok a megnyerőek, és ahogy egy instagram bejegyzése is mutatja: úgy érzi vagy megőrül, vagy jógázik.

Jennifer Lopez

A gyönyörű szupersztár, aki akár 15 évet is letagadhatna életkorából valóban a testmozgásnak él. Szinte mindennap edz, méghozzá személyi edzővel, akitől azt kérte, mindig változtasson a napi mozgásfajtákon. A fitt énekesnő így soha sem csinálja végig kétszer ugyan azt a rutint, hanem a kardio-, táncos-, és erősítő gyakorlatokat kombináló edzések alatt minden alkalommal ’meglepi testét’.