Menü

Legyen különleges!

A tökéletesség a múlté. Most a különleges a menő.

Home » Szépség » Smink » Legyen különleges! - 04.2018

A tökéletesség már a múlté. A ma arról szól, hogy egyediek és eredetiek legyünk, amit egyszerű eszközökkel érünk el. Az új különleges sminktrendek pedig sokat segítenek ebben.

Bolondos körmök

Az egymáshoz színben passzoló körömlakkok együttes használata remek alkalom a vidámság kifejezésére!Miért viselne csak egy színt, amikor olyan sok szép árnyalat létezik? Akár öt különböző színt használ, akár kettőt, akár színátmenetet fest vagy csillámos lakkot visz fel – a lényeg, hogy az eredmény jókedvre derítse.

Erre lesz szüksége:

 • alapozólakk
 • körömlakk három egymással harmonizáló színben
 • fedőlakk

Amint az alapozólakk megszáradt, vigye fel kedve szerint az egyes színeket két rétegben. Ha még fényesebbé szeretné tenni a körmét, a színes lakkra kenjen egy réteg fedőlakkot is.

 

A LEGÚJABB SZEMFESTÉSI TRENDEK

Elmaszatolt ajkak

Az elmaszatolt rúzs felvitele előtt érdemes ajakradírral és -balzsammal ápolni ajkainkat.Igazából szétkent ajkakról van szó, de sokkal jobban hangzik úgy, hogy szétcsókolt ajkak. A rúzst nem tökéletesen visszük fel, hanem könnyedén túlmegyünk vele a száj körvonalán. A legkönnyebb ezt a hatást úgy elérni, ha az ujjainkkal kenjük fel a rúzst. Ehhez a sminkhez nincs szükség az ecsetre és a szájkontúrceruzára.

Erre lesz szüksége:

 • ajakradír
 • ajakbalzsam
 • erős színű, matt rúzs

„Ez a smink csak jól ápolt ajkakkal működik. Ajakradírozás és ajakbalzsam nélkül semmi nem lesz belőle” – mondja Sophie Kaspar sminkmester. Miután az ajka puha lett a radírozástól, vigye fel
 az ujjaival a rúzst. Nem kell gyelnie a körvonalakra, vagy hogy egyenletesen oszlassa el a színt.
 A rúzst hangsúlyozza egy extra réteg színnel.
 Ha erősíteni szeretné a maszatos hatást, a széleket kenje kissé el az ujjaival. Végül vigyen fel egy réteg ajakbalzsamot a szájára.

 

Valljon színt

Az élénk színű szemhéjunkat egy fényes szájfénnyel tehetjük még varázslatosabbá!A szezon színei harsányak és intenzívek, és egyáltalán nem hétköznapiak. Sárga, pink, lime, kobaltkék és ultraibolya – színezzük egyszínűre a szemhéjunkat, lehetőleg az ujjainkkal.

Erre lesz szüksége:

 • szemhéjpúder-alapozó
 • színes szemhéjpúder
 • szájfény

Szemhéjpúder-alapozó nélkül nem élvezheti túl sokáig a feltűnő színeket a szemhéján.
 A színes szemhéjpúdert könnyedén tapogatva vigye fel a szemhéjára a középső vagy a gyűrűsujjával. „Csak a szájfény segíthet, hogy a matt szemhéjpúdert fényessé varázsolja” – mondja Sophie Kaspar. Minél nyúlósabb a szájfény, annál tartósabb lesz a smink

MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KORREKTORRÓL

Aláhúzva

A szem vízvonala alá húzott tusvonal mellé csak a felső szempilláinkat érdemes kifesteni.Ehhez a szemceruza hegyét egysze- rűen húzza végig az alsó szemhéjon. Ezzel a szem vízvonala alá kerül
a smink meghatározó színe.

Ezekre lesz szüksége:

 • színes szemceruza
 • szempillaspirál

Sokkal egyszerűbb az alsó szemhéjra vonalat húzni, mint a felsőre. A szemceruza színe, hossza és vastagsága bármi- lyen lehet. Használhat folyékony szemhéjtust vagy normál szemceruzát is. Fontos, hogy 
a felső szempillákat erősen fesse ki, az alsókat viszont csak enyhén vagy egyáltalán ne.

 

 

 

 

Instagram: Különleges külsők a divatvilágból

MentésMentés

MentésMentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk