Menü

5 perc alatt elkészülni? Nem lehetetlen!

5 tipp az 5 perces készülődéshez

Home » Szépség » 5 perc alatt elkészülni? Nem lehetetlen! - 09.2017

Egy nő számára a reggeli készülődés egy valódi rituálé: jól érezzük magunkat, miközben szépülünk, ráadásul ilyenkor csak magunkra figyelünk. Persze ha véletlenül kinyomtuk a telefonunk ébresztőjét, és csak 5 perc maradt, hogy elkészüljünk, akkor egészen másképp fest a dolog. Hogy ilyen esetekben is elégedetten és csinosan hagyjuk el az otthonunkat, íme 5 tipp, amellyel 5 perc alatt is elkészülhetünk!

SZÉPSÉGTRENDEK, AMELYEKET IDEJE LENNE VÉGLEG ELFELEJTENI

Használjunk többfunkciós termékeket, 3 perc
Időt és pénzt is spórolunk azzal, ha neszesszerünkben olyan szépségtermékek találhatók, amelyek többféleképpen is hasznosíthatók vagy több funkciót is ellátnak egyszerre. Ilyenek például a BB és a CC krémek, amelyek egyszerre hidratálják bőrünket, egységesítik arcszínünket és még a nap káros sugaraitól is védenek. A krémes arcpirosítók pedig bevethetők az arcon, a szemhéjon és az ajkakon is. Ezek az apróságok jelentősen lerövidítik a sminkelés folyamatát, hiszen nem kell a neszesszerünkben hosszasan keresgélni a megfelelő terméket, illetve elég csak 1-1 szépségcuccot bedobni a táskánkba, amellyel a nap folyamán felfrissíthetjük sminkünket.

Vessük be a szárazsampont, 1 perc
Ha nincs időnk reggel hajat mosni, pedig ránk fért volna, akkor vegyünk elő egy szárazsampont. Ez a termék valóságos csodafegyver azokon a napokon, amikor nem frissen mosott a frizuránk! Ráadásul nemcsak az a jó benne, hogy felszívja a felesleges zsírt a hajtőről, hanem friss illatot is ad fejbőrünknek, illetve dúsítja is a hajat.

HAJMOSÁS VÍZ NÉLKÜL

Kenjünk fel egy élénk rúzst, 1 perc
Ha nincs időnk egy teljes, precíz sminket készíteni, akkor csak kenjünk fel egy élénk színű rúzst a szánkra, és már mehetünk is. A hangsúlyos rúzs ugyanis képes annyira feldobni az arcot és elterelni a figyelmet minden másról, hogy garantáltan elégedetten távozhatunk otthonról! A korall, a pink és a piros tuti befutó ilyen esetekben, és egyik se megy ki soha a divatból.

A SMINK FELVITELÉNEK HELYES SORRENDJE

Készüljünk elő, 0 perc
Esténként döntsük el, mit akarunk felvenni másnap és készítsük ki a szettünket, így tuti nem fogunk kétségbe esetten állni a gardrób előtt, hogy nincs mit felvennünk. Időnként tegyünk rendet a sminkcuccaink között is, hiszen az átláthatóság is nagyban megkönnyíti a reggeli készülődésünket.

Szeressük magunkat, 0 perc
Emlékeztessük magunkat még a legrohanósabb reggeleken is, hogy a ruha, a smink és a haj ugyan hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, de nem ez határozza meg a szépségünket. A kócosabb haj vagy egy kicsit gyűrött blúz ellenére is ugyanazok az emberek vagyunk. Tanuljuk meg hát szeretni magunkat természetes valónkban.

Mentés

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk