Menü

Karácsonyi manikűrötletek

Pompázzanak ünnepi díszben a körmeink is!

Home » Szépség » Karácsonyi manikűrötletek - 12.2017

Ha otthonunk már teljes karácsonyi díszben pompázik, a család összes tagjának beszereztük az idei „csúnya pulcsit”, akkor már csak a manikűrünkről kell gondoskodni, hogy körmeink is az ünnephez illőek legyenek. Merítsen hát ihletet az Instagram legmenőbb, mégis könnyen elkészíthető karácsonyi manikűrjeiből!

TÖKÉLETES LAKKOZÁS 4 LÉPÉSBEN

Hull a hó

Idén karácsonykor nem feltétlenül kell a jól megszokott ünnepi színekben gondolkoznunk! Ha a minta a karácsonyt idézi, akkor kombinálhatunk pinkkel, narancssárgával vagy akár lilával is – mint ezen a fotón. A hóesést pedig egyszerűbb a körmeinkre varázsolni, mint gondolnánk! Mártsuk egy gombostű fejét fehér körömlakkba, és azzal nyomjunk kisebb-nagyobb pöttyöket a körmünk felszínére. Még élethűbb hatást érhetünk el, ha a körömágynál sűrűbben „hull a hó”!

Csipetnyi csillogás

Az idei téli szezonban minden a csillogásról szól: ruhából a flitteres, sminkből az irizáló a menő. Persze körmeink se maradhatnak ki a sorból, festhetjük őket teljes egészében metálfényűre vagy használhatunk csillámporos fedőlakkot is. Ha pedig egy visszafogottabb vagy különlegesebb manikűrre vágyunk, akkor a nude alapra alkossunk egy-egy körmünkre karácsonyi mintát, esetleg ragasszunk rá arany- vagy ezüstszínű matricát, strasszkövet.

MŰVÉSZI MANIKŰRÖK

Mint a csomagolópapír

Az évnek ebben az időszakában nyugodtan választhatunk magunknak egy játékosabb, vidámabb manikűrt. A karácsonyi dizájnt illetően pedig remek ötleteket meríthetünk a csomagolópapírokból: geometrikus formák, hópelyhek, csillagok, hóemberek és ajándékdobozok válthatják egymást körmeinken. Mivel minden körmünkre más minta kerül, ezért a pontosság sem olyan lényeges, nem kell két egyformát produkálnunk. Persze aki szolidabb manikűrt szeretne, elég, ha csak a gyűrűs ujját díszíti mintával. A többi pedig lehet mondjuk klasszikus piros.

Nails inspired by wrapping paper I found at @target ⛄️

A post shared by Chelsea King 💅🏻 (@chelseaqueen) on

Klasszikus extrákkal

A piros manikűr kikerülhetetlen trend minden ünnepi szezonban. Idén két csavart is vihetünk azonban bele! Egyrészt úgy, ha csillámokkal dúsított körömlakkot választunk, másrészt pedig úgy, ha körömmatricával vagy körömnyomdázással is feldobjuk. A matricát egyszerűen csak fel kell ragasztani a köröm felületére, míg a nyomda esetében a sablon segítségével alkothatunk gyönyörű mintákat. Mindkettőnél nagyon fontos, hogy fixáljuk a végeredményt fedőlakkal.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk