Active Beauty
2018-as júliusi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2018-as júliusi horoszkóp

                                                                                           2018-as júliusi horoszkóp

 

Rák 06.22. – 07.22.

Csak a strandon heverészni, bulizni vagy sportolni – ez most nem elég: szabadidejében a világot is meg akarja váltani. A trendi edzésfajták közül ezért a plogging az ideális az Ön számára. Nevét a svéd „plocka” (felszedni) és a jogging szavak összevonásából kapta, maga az edzés pedig abból áll, hogy kocogás közben össze kell szedni az útvonal mentén heverő szemetet.

Oroszlán 07.23. – 08.23.

A munkát most szórakozásnak érzi, de azért vigyázzon, hogy a nagy nyomás ne legyen ártalmas az egészségére. Július második hetében erős immunrendszerre lesz szüksége – a hónap végén pedig erős idegekre. A rebarbara mindkettőben segít: a savanykás növény sok C-vitamint tartalmaz, így növeli a szellemi kapacitást.

Szűz 08.24. – 09.22.

Valaki már régóta szeretne összefutni Önnel egy kávéra? Egyeztessenek végre időpontot – egy kötetlen beszélgetésből most könnyen elindulhat egy érdekes projekt. És még az alakja is hálás lesz érte: már egy dupla eszpresszóban lévő koffein és niacin is napi 100 kalóriával megemeli az energiafelhasználást.

Mérleg 09.23. – 10.23.

Amit július 5-e körül hall a főnökétől, az zene füleinek. A magánéletében egy új nyári szerelem az abszolút sláger – méghozzá olyan, amire mindenképpen táncolnia kell. Erre a salsa forró ritmusa a megfelelő. Mit szólna egy tánctanfolyamhoz kubai dallamokra? Trendi, szexi és szórakoztató is.

Skorpió 10.24. – 11.22.

Forró kedélyéért nem csak az időjárás felelős: a Mars türelmetlenné és robbanékonnyá teszi mostanában. Különösen igaz ez július 8-ára – próbálja meg aznap lehűteni magát. Segít ebben egy praktikus sporteszköz: a palackba csomagolt, bevizezett hűsítő törölköző hosszú távon is kellemesen felfrissít.

Nyilas 11.23. – 12.21.

Mindenki más lustán heverészik az árnyékban, míg Önnek egyedül kell tartania a frontot a munkában. Nézze a pozitív oldalát: így egyedül aratja le a babérokat is. És ha egy pillanatra sem áll meg, akkor még fitt is marad – legalábbis, ha elhelyez egy Cubii-t az íróasztala alatt. Ezt a félbevágott szobakerékpárt kimondottan az irodába tervezték.

Bak 12.22. – 01.20.

A nők között folytonos a civakodás? Éppen ellenkezőleg! Július 12-étől sok dologban egyetért a sorstársaival. Együtt sok mindent megmozgathatnak. Ha már a mozgásnál tartunk, a „Female Power” a sportban is hódít: legyen az jóga, szörfözés vagy futás – divatba jöttek a csak nőknek szervezett sporttáborok.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

A karrierlétra jelenleg túl meredek Önnek? Akkor tegyen egy kis kerülőt. Így valamivel lassabban, ám biztosabban ér célba. Ugyanez vonatkozik a fittségre is: lépcsőt mászni kis lépcsőfokokon is lehet. Fokozatosan növelje a lépcsőfokok magasságát – vagy lépjen csak minden második lépcsőfokra.

Halak 02.20. – 03.20.

A stressz és a nyár nem passzolnak egymáshoz. Ahelyett, hogy agyonhajszolná magát a forró napokon, koncentráljon a legfontosabb dolgokra. Segít ebben a Headspace alkalmazás: naponta mindössze pár perc ráfordítással megtanulhatja, hogyan kell meditálni – és a zűrzavaros időkben sem csúszik majd ki a lába alól a talaj.

Kos 03.21. – 04.20.

A kedvese és Ön egy lélek két testben, ám az Ön számára hosszú távon unalmas a harmónia? Ennek ellenére július 14-én ne provokáljon ki veszekedést. Inkább szálljanak együtt vízre. Egy kajakban találkozik a harmónia és a kaland. Fontos: előtte mindenképpen vegyenek leckéket egy edzőtől.

Bika 04.21. – 05.20.

Július 11-ig minden függőben van, utána viszont minden lendületbe jön. Használja arra, hogy továbbképzi magát – és kipróbál egy új edzést. A Smovey egy „lengő gyűrű”, mely spirálos csőből készült, a belsejében acélgolyók vannak. A centrifugális erő hatására a gyűrű tömege többszörösére nő, amikor lengetjük, s a rezgések stimulálják a mélyizmokat.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Mostanában vállalkozókedvű és szeret társaságban lenni – de úgy tűnik, az egész világ szabadságra ment? Ne aggódjon: egy kis szervezéssel bármit összehozhat, amihez kedve van. Mit szólna például egy jógaórához Eva Padberg topmodellel? A tintyoga.com oldalon öt jógaórát talál tőle, amit profikkal együtt készített.

Holdnaptár-tippek:

  • Sportolás közben csak úgy olvadnak le a kilók: az edzés pedig különösen hatékony július első felében.
  • Akár a strandon, akár máshol: július 14-e és 26-a között a feszültségeket könnyen elsimítja a masszázs.
  • A tökéletes időpont egy manikűrre: július 25-én és 26-án még szebbek lesznek a körmök, mint egyébként.