Menü

Ismét ott voltunk a BabaMama és Kid Expón

Élmény a család minden tagjának

Home » Család » Baba-Mama » Ismét ott voltunk a BabaMama és Kid Expón - 01.2019

Hévégén ötödik alkalommal vettünk részt az év legnagyobb babás eseményén, a BabaMama és Kid Expon, mely a Papp László Sportarénában került megrendezésre. 200 kiállítóval, izgalmas programokkal, a legújabb baba és kismama termékekkel és hasznos szaktanácsadásokkal készültek a szervezők a látogatóknak, akik nagy számban érdeklődtek a rendezvény iránt.

A dm ismét két standdal várta érdeklődőit a rendezvényen. A dm baba bolttal, ahol dmBio kóstolást is rendeztünk, illetve a dm Családi pihenővel, ahol minden eddiginél több aktivitással készültünk.

A dm baba boltban a dmBio termékek idén is nagyon népszerűek voltak. Kiderült, hogy a kismamáknak és gyerekes anyukáknak különösen fontos, hogy egészségesen táplálkozzanak, és nagyon örültek, hogy volt lehetőségük kóstolni és vásárolni bio termékeket a dm standjánál.

A dm Családi pihenőben tematikus programokkal készültünk, ahol minden korosztály találhatott kikapcsolódási lehetőséget.

A Szépség és Relax szigeten anya-lánya együtt szépülhetett. Sok-sok felnőttnek és gyereknek szereztünk örömet egy gyönyörű sminkkel, frizurával vagy körömfestéssel. A Szépségszigeten egyúttal a Trend IT UP termékekkel is ismerkedhettek a szépülő vendégek. Idén egy masszőr is segített az ellazulásban.

Az Apukás kalandok részen a nagyobb gyerekek megmérettethettek, apukájukkal mehettek végig a három próba feladatain, és a sikeres vállalkozókat oklevéllel és ajándékkal jutalmaztuk. Csocsózási lehetőséget is biztosítottunk, ami szintén nagyon népszerű volt.

A legkisebbeknek egy Baba Birodalmat rendeztünk be, ahol biztonságos környezetben, biztonságos játékokkal játszhattak a picurok. A nagyobbacskákat pedig kézműves foglalkozások várták.

A standokról senki sem távozott üres kézzel, hiszen dm-es apró ajándékokkal is kedveskedtünk a gyerekeknek.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk