Menü

Júliusi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok erre a hónapra?

Home » Életmód » Júliusi horoszkóp - 07.2017

Horoszkóp 2017 júliusára.

Rák 06.22. – 07.22.

KrebsKiszállni a mókuskerékből – most ez a horoszkóp mottója. Ebben a hónapban végre új utakra térhet rá, s maga mögött hagyhatja a megszokott ösvényt, még ha nehéz is megtenni az első lépéseket.  Fitnesztipp: válasszon ismeretlen útvonalat a terepfutáshoz, és viseljen hozzá szögescipőt. Ez jelentősen növeli a lépésbiztonságot.

Oroszlán 07.23. – 08.23.

LöweA munkahelyén a hónap közepén kemény dióval találja szembe magát: egy határozottan embert próbáló, nehéz feladat elé állítják, így az agyának tartalmas ételekre van szüksége. Ne csak törje a diót, egye is meg – ettől jobban tud majd koncentrálni. Plusz rendszeres fogyasztása kiválóan rendben tartja a vérnyomást és a koleszterinszintet is.

Szűz 08.24. – 09.22.

JungfrauSegíteni szeretne valakin, de nem szeretné, ha az illető úgy érezné, hogy bábként kezeli. Még ha túl érzékenynek tűnik is így, akkor is tartsa tiszteletben a határokat. A sportban viszont kitombolhatja magát: végezzen terpeszugrást, a karjait minden alkalommal lendítse a magasba, amikor zárt állásból terpeszbe ugrik.

Mérleg 08.24. – 09.22.

WaageNem csokoládéra vágyik, hanem inkább egy férfira? Ha egyenesen álmai férfiját várja, akkor július 7-ig türelmesnek kell lennie. Azelőtt az illető nem fog ráérni. Ha beéri addig a csokoládéval, akkor reggelire fogyassza. Izraeli kutatók szerint így estig nem kívánja majd az édességet.

Skorpió 10.24. – 11.22.

skorpionNagyobb szabadságra vágyik, és szeretne egyik pillanatról a másikra lerázni magáról minden kötöttséget. Ne tegye, ugyanis hamar meg fogja bánni. Fékezze meg a türelmetlenségét és élje ki szabadságvágyát a nyári sportokban: a kite surfing a repülés élményével ajándékozza meg.

Nyilas 11.23. – 12.21.

schützeNyomasztja az egyhangúság? Ne hagyja, hogy a hétköznapok darálójába kerüljön, se a munkahelyén, se otthon. Legyen körültekintő a táplálkozásban is: nem minden segít elérni az ideális súlyát, amin a „light” felirat szerepel. Különösen az üdítőitalok energiatartalmára figyeljen.

Bak 12.22. – 01.20.

steibnbockBelefáradt az élet komolyságába? Ennek ellenére óvakodjon a kockázatos tréfáktól. Különben július 15-én vége szakad a mókának. Ehelyett válasszon egy ártatlan mozgást, ami még fitten is tartja: fogócskázzon a barátaival. Ez felszabadítja az Önben szunnyadó gyereket és új lendületet ad.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

wassermannJúlius 23-a körül egy kis összezördülésre számíthat, amiből nagy sárdobálás kerekedhet. A véleménykülönbségeket beszélje meg négyszemközt és visszafogottan. Ha még mindig kedvet érez a sárhoz: vegyen részt egy trendi sárfutó versenyen – jó móka, és csúcsformába hozza!

Halak 02.20. – 03.20.

fischeCsak azért, mert valaki nem szereti annyira, mint amennyire Önnek jólesne, még ne bizonytalanodjon el. Csináljon valamit gyorsan, amitől megnő az önbizalma, s nem lesz feltétlenül szüksége a külső megerősítésekre. Kiváló lehet erre például a mozgás, mondjuk egy kis jóga vagy felnőttbalettóra, majd lepje meg magát egy masszázzsal.

Kos 03.21. – 04.20.

widderNe hagyja, hogy háttérbe szoruljon. Sőt, ebben az időszakban szó sem lehet erről! Inkább élvezze ki a reflektorfényt és a tapsot. Használja a közönséget arra, hogy formában tartsa magát – vegyen részt olyan sportversenyeken, amelyeket sok néző figyel. Mindegy, hogy mi az, lehet akár strandröplabda, táncverseny vagy focimeccs is.

Bika 04.21. – 05.20.

StierA szokatlan néha teljesen normális. Ebben a hónapban a megszokottól eltérően mennek a dolgok. Ez a szerelemre és a munkára is igaz – és talán még a hajmosásra is. Divat a fordított hajmosás – először a hajkondicionáló, utána a sampon –, amitől a haj sokkal dúsabb lesz.

Ikrek 05.21. – 06.21.

ZwillingeNyári stressz? Míg mások a tengerparton lustálkodnak, Ön azt sem tudja, hová kapjon – de ez is jókedvre deríti. Ám arra azért figyeljen oda, hogy jusson idő a csodálatos szerelmi életére – és egy trendi edzésre, amitől gyorsan karcsú és fitt lesz.  Az aquabike-ozással óránként akár 800 kalóriát égethet el.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk