Menü

2018-as áprilisi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok erre a hónapra?

Home » Életmód » 2018-as áprilisi horoszkóp - 04.2018

Horoszkóp 2018 áprilisára.

 

Kos, 03. 21. – 04. 20.

widder

Együtt erősebbek. Igyekezzen elkerülni a munkahelyén
a magányos szélmalomharcot és inkább törekedjen csapatmunkára. A magánéletében vegye körül magát jó barátokkal. Futásban pedig kövesse az idei év egyik fontos trendjét: a közösségi futás egyre népszerűbbé válik és társas élménnyé változtatja a kocogást. Így jobban is élvezheti a mozgást!

Bika, 04.  21. – 05. 20.

Stier

A hónap kozmikus mottója 
a „Vissza a gyökerekhez”. Akár a párkapcsolatban, akár a családban vagy a munkában – most az igazi értékekre összpontosít. A megfelelő edzés: az evolúciótréning.
 A crawling és a natural body movement segítségével felnőttként tanulja meg azokat a mozgásokat, amelyek a gyerekeknek természetesek.

Ikrek, 05. 21. – 06. 21.

Zwillinge

Most akár a csillagokat is elérheti. Ám ez a kanapén ülve nem fog menni. Még ha gyötri is
 a tavaszi fáradtság: keljen fel! Kényeztesse magát hetente háromszor kefés masszázzsal, gyengéden simogatva a testét a szíve irányába. Ettől gyönyörű lesz a bőre – Ön pedig lendületbe jön. A pluszenergiát pedig további erőnléti edzéseken kamatoztathatja.

Rák, 06. 22. – 07. 22.

Krebs

A saját nyüzsgése most a legnagyobb ellensége. Győzze le úgy, hogy nem gyakorol akkora nyomást saját magára – például a BodyArttal. Ennél az edzésnél a mélyizmokat erősítjük jóga, mozgásterápia, japán Do-In gyakorlatok, saját pózok és légzőgyakorlatok keverékével. Nem utolsósorban ez a mozgásforma
a stresszt is csökkenti.

Oroszlán, 07. 23. –08. 23.

löwe

Pillanatnyilag rendkívül fontos Önnek a függetlenség. Pénzügyileg és érzelmileg is meg akar állni a saját lábán. A jó hír, hogy nincs szüksége fitneszteremre ahhoz, hogy formába lendüljön. Csak keresse meg a legközelebbi szabadtéri edzőparkot, és végezzen néhány saját testsúlyos gyakorlatot. Ez manapság nagyon trendi, de persze hatásos is.

Szűz, 08. 24. – 09. 23.

Jungfrau

Kezdje olyan korán a napot, amennyire csak lehetséges: aztán küzdjön meg a nagy kihívásokkal, amelyeket ez
a hónap hoz. És táplálkozzon úgy, hogy elég energiája legyen ehhez: kiadós reggeli, ami állhat Buddha-tálból, palacsintából, pirítósból, turmixból, shakshukából, vagy mindebből együtt – ami a legújabb gasztróőrület.

Mérleg, 09. 24. – 10. 23.

Waage

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra – ugyan ki mondta? Ahelyett, hogy siettetné a dolgokat és pénzügyi kockázatot vállalna, most inkább várjon és igyon divatos moringa teát. Rengeteg fehérjét, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, az ájurvéda is nagyra tartja. A reggeli teázás az egész napját beragyoghatja – szánjon időt magára.

Skorpió, 10. 24. – 11. 22.

skorpion

A karrierjében magasra tör egy támogatónak köszönhetően, akinek a segítségére nem számított. A magánéletében pedig egy jó barátja mutatja meg az utat a hetedik mennyországba. Fitneszedzés közben önerejéből ugrik nagyokat. Aki gyors ütemben ugrál egy mini trambulinon, az óránként 1000 kalóriát éget el! Keressen fel akár egy trambulinparkot!

Nyilas, 11. 23. – 12. 21.

schütze

Meg akarja változtatni az egész életét? Miért ne – feltéve, hogy nem állít mindent a feje tetejére. Kezdje az apróságokkal: a szokásos jógaóra helyett próbálja ki a kecskejógát, vagy épp a kutyás jógát. A gyakorlatokat az állatok megnyugtató és ellazító jelenléte kíséri – tökéletes edzés türelmetlenség ellen. És ha úgy alakul, akkor bátran nevessen a gyakorlatok közben.

Bak, 12. 22. – 01. 20.

steibnbock

A szürke hétköznapok legjobb ellenszere a változatosság: keressen fel olyan helyeket, ahol új emberekkel találkozhat, változtasson táplálkozási szokásain és tartsa formában magát a SpeedFitness tréninggel: ennél a dinamikus egész testes edzésnél a testet rövid időszakok alatt különböző eszközökkel formáljuk. Az eredmény pedig maga a csoda!

Vízöntő, 01. 21. – 02. 19.

wassermann

Mindig mindent úgy kell csinálni, ahogy korábban? Éppen ellenkezőleg! Az újításokat, amiket most javasol, lelkesedés fogadja. Tipp: változtasson a teaivási szokásain is! Miért kellene mindig forró vízzel leönteni a tealeveleket, ha ízletes salátát is készíthet belőlük? Az újítás mindig izgalmas élményekkel párosul, és most épp erre van szüksége.

Halak, 02. 20. – 03. 20.

fische

A kettő jobb, mint az egy.
 A fontos megállapodásokat kétszer is ellenőrizze: ha kétségei vannak a magánéletében, kérdezzen rá a dolgokra még egyszer, és kényeztesse magát egy négykezes masszázzsal. Két tapasztalt masszázsterapeuta tökéletes együttműködése ellazító és tartós élménnyé teszi a kezelést. Megéri kipróbálni!

Holdnaptár-tippek

  • Kozmetikai kezelést csak 17-e után iktasson a programjába: a maszkok és a krémek jobban felszívódnak
 a hónap második felében.
  • A hajfestés szintén jobb eredménnyel jár április közepétől: különösen 17-én, 19-én és 20-án, de 27-én és 28-án is.
  • A tisztítókúrákra a hónap eleje a szerencsés időszak, április első két hete az ideális.

 

 


MÁR KÉZBE IS VEHETI A MAGAZINT! RENDELJE MEG DÍJMENTESEN!

Az active beauty magazin a dm ingyenes nyomtatott női magazinja, ami rengeteg hasznos tippet és trükköt tartogat a divat, a szépségápolás, a lakberendezés, az utazás, az egészséges táplálkozás területén. A magazin díjmentesen megrendelhető és még a postaköltség miatt sem kell aggódnia, ugyanis az active beauty magazint – teljesen ingyen postázzuk ki Önnek!

Rendelje meg a magazint díjmentesen és helyezze magát kényelembe!

MentésMentésMentésMentés

MentésMentés

MentésMentésMentésMentés

MentésMentés

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk