Menü

2017-es decemberi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok erre a hónapra?

Home » Életmód » 2017-es decemberi horoszkóp - 12.2017

Horoszkóp 2017 decemberére

Nyilas, 11. 23. – 12. 21.

schützeA szerelme a tenyerén hordozza, a munkahelyén megpihenhet a babérjain. Így a magánéletében és a munkájában nincs rá szükség, hogy megerőltesse magát. Ennek ellenére tegye meg – a fitneszteremben. A Grit Strength egy új edzésfajta, az intenzív súlyemelőedzés és a rövid kardió gyakorlatok keveréke, ami fantasztikus formába hoz.

Bak, 12. 22. – 01. 20.

steibnbock„Karácsonyi stressz, szűnj meg!” – gondolja december első hetében. De nem a karácsony stresszesebb a szokásosnál, hanem a munkája, amitől alig marad ideje a magánéletére. Növelje a terhelhetőségét: álljon egy lábra, és emelje a magasba a másik lábát és az ellentétes karját. Ez a kis edzés kiválóan edzi az állóképességét és a türelmét.

Vízöntő, 01. 21. – 02. 19.

wassermannA szerelmi álmok ebben a hónapban maguktól beteljesülnek, a szakmai álmait viszont magának kell valóra váltania. December 9-ig ez játszi könnyedséggel sikerül, ugyanakkor szükség van az állhatatosságára. Eddze az állóképességét egy kis sífutással. Ha a friss levegőn mozog, megint kitisztul a feje és nem mellesleg extra kalóriát is éget.

Halak, 02. 20. – 03. 20.

fischeEgy családi ügyben sikerül a felszínen maradnia, ám a munkájában összecsapnak a feje felett a hullámok. Előzze meg a kimerültséget meditációval az ebédszünetben – vagy egy jógastúdióban, vagy egyszerű gyakorlatokkal a munkahelyén, a 7Mind meditációs alkalmazás segítségével. Bármelyiket válassza, fontos, hogy csakis befelé gyeljen.

MI A KUTYÁM CSILLAGJEGYE? ÉS MIT ÁRUL EL RÓLA?

Kos, 03. 21. – 04. 20.

widderKarácsonyi stressz? Részvétel az iskolai adventi vásáron? December 15-ig egyáltalán nem hozzák lázba ezek a dolgok. Szívesebben lustálkodik a kedvesével a kanapén. Tegye nyugodtan, de csipsz helyett nassoljon inkább olajos magvakat. Ezek egészségesebbek – és erősítik az idegeit egy stresszes munkahelyi feladatra december 20-a körül.

Bika, 04. 21. – 05. 20.

StierDühös, mert mindent egyedül kell csinálnia? Inkább örüljön neki: ha átadja a feladatokat, az most csak időveszteséghez és hibákhoz vezet – ha saját maga csinálja, akkor gyorsan elkészül és minden jól sikerül. Az pedig, hogy a különböző ünnepek miatt nagy bevásárlótáskákat cipel, helyettesíti a súlyzós edzést – és izmossá teszi a felkarját!

Ikrek, 05. 21. – 06. 21.

ZwillingeÖn és a siker között most csak a saját bizalmatlansága áll – ez a magánéletére és a munkájára is egyaránt igaz. Próbálja meg legyőzni, például az akro jógával. A páros gyakorlatok a jógát, az akrobatikát és a thai maszszázst kombinálják olyan keverékké, amely erősíti a testet és a mi-érzést. A végeredmény pedig egy boldog ember, aki kívül-belül fel van töltődve.

Rák, 06. 22. – 07. 22.

KrebsEgy munkahelyi helyzet úgy feldühíti december 9-e körül, hogy majd felrobban az idegességtől. Ahelyett, hogy veszekedne, inkább erősítse meg a belső egyensúlyát – olyan edzéssel, ami kikapcsolja. Mit szólna az Aerial Hoophoz, a légtorna olyan válfajához, amelynél a plafonról lógó vaskarikán kell a gyakorlatokat végrehajtani?

ÖNNEK MI A SZÜLETÉSVIRÁGA?

Oroszlán, 07. 23. – 08. 23.

löweHa a karácsonyra gondol, összefut a nyál a szájában: Önnél a kulináris élvezet az első, az étel mindennél jobban boldoggá teszi. Hogy ne kelljen csúnya meglepetéssel szembesülnie a mérlegen, fogyasszon rendszeresen eredeti zöld teát: egy kutatás szerint ez gátolja a zsír elraktározódását a szervezetben és a májban.

Szűz, 08. 24. – 09. 23.

JungfrauA munkahelyi hatalmi játszmák most egyenesen tehetetlenné teszik. Ahelyett, hogy a partnerén töltené ki a mérgét, erősítse inkább az önbecsülését a közeli edzőteremben. Például egy jó kis cross ght edzéssel: ez az edzésfajta a tékvandó, a hap-kidó és a kick-box elemeit ötvözi, és javítja a kondíciót és a koordinációt is.

Mérleg, 09. 24. – 10. 23.

WaageA Jézuska már december 2-án eljön – és szerelmet, pénzügyi sikereket és gyönyörű, családi és baráti körben töltött pillanatokat hoz. Önnek csak annyit kell tennie, hogy élvezi e csodás időszakot. Nehezen megy? Talán segíthet egy vezetett meditációs gyakorlat. Ha nincs ideje felkeresni egy meditációs stúdiót, ma már számos segítséget találhat az interneten is.

Skorpió, 10. 24. – 11. 22.

skorpionRengeteg energiája van, míg Ön körül mindenki fáradt és kedvetlen – és senki nem akar semmit csinálni? Ez újra és újra előfordulhat december első felében. Ne várjon kísérőkre, próbálja ki a Move it köredzést: ez 5–7 állomáson 25 perc alatt minden izmot átmozgat. Előbb-utóbb pedig az edzésen úgyis találkozik másokkal, akik erőt adnak.

 

Holdnaptár-tippek

  • Még karácsony vagy szilveszter előtt szeretné gyorsan megváltoztatni a hajszínét? Semmi probléma: 21–23-a, valamint 29–30-a ideálisak a festésre vagy a színezésre.
  • Izzadni a szépségért? 16-ától 18-áig, valamint 26-án és 27-én a szaunák különösen ragyogóvá teszik az arcbőrét.
  • Benőtt körmöt kezelni? Ez könnyen sikerülhet 1-jén, 2-án, 20-án vagy 18-án.
Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk