Active Beauty
Válasszunk hivatást horoszkópunk szerint

Állommeló a csillagokban megírva

Válasszunk hivatást horoszkópunk szerint

Író, sminkes, orvos, színész, kutató, vállalatvezető – annyi szakma van, és olyan nehéz választani, hogy melyik irányba induljunk el. De a csillagok talán megkönnyítik nekünk a döntést.

Kos

A Kos vezetésre született jegy. Erős, kitartó és utálja, ha megmondják neki, hogy mit csináljon. Szereti a kihívásokat, a kockázatot, a változatosságot. Olyan munka való neki, amelyben kiélheti vezető, irányító hajlamát, kreativitását és nyugtalanságát. Kerülnie kell a monoton, sok rutinfeladattal és adminisztrációval járó pozíciókat, viszont az izgalmas, sok utazással fűszerezett munka nagyon testhezálló neki. A Kosok alkalmasak arra, hogy saját céget alapítsanak, és azt juttassák a csúcsra, de jó riporter, kereskedő vagy akár CEO is válhat belőlük.

Bika

A Bika szereti, ha kényelemben dolgozhat, és ezért busásan meg is fizetik. A szabad levegő, az utazás és az izgalmas élethelyzetek sincsenek ellenére, de csak addig, amíg nem kell ezért cserébe a kényelméről lemondania. Mivel a Bika az egyik leghedonistább jegy, kiváló séf, cukrász, étteremvezető vagy étel-, esetleg szállodakritikus válhat belőle. A vitakészsége is nagyon fejlett, bárkit képes meggyőzni észérvekkel. Ráadásul makacsul ki is tart az álláspontja és véleménye mellett, ezért jogi területen, ügyvédként is komoly babérokra törhet.

EZEK A LEGINKÁBB ÖSSZEILLŐ CSILLAGJEGYEK

Ikrek

Az Ikrek szereti a kevés kötöttséggel, sok kreativitással kecsegtető munkákat. Kitűnő szónokok, a beszéd, a meggyőzés, az érvelés alapvető fontosságú, amikor szakmát választ magának. Így szóba jöhet bármi, ami tanácsadással, írásbeli vagy szóbeli közléssel, tájékoztatással, különféle információk megosztásával, kommunikációval függ össze. A média világa és a reklám szakma kiváló választás lehet számára. Sikeres újságíró, ügyvéd, politikus vagy tolmács válhat belőle.

Rák

Az egyik legérzékenyebb csillagjegyként nagyon fontos számára a család és a gyerekek. Pályaválasztását a szeretet, az empátia, a segítő szándék és szociális érzékenysége határozzák meg.  Nagyon fontos számára, hogy munkájával, munkaadójával azonosulni tudjon, és olyan értékteremtő munkát végezhessen, ami túlmutat a haszonszerzésen. A Rákok kiváló képviselői a segítő szakmáknak, belőlük válnak a legjobb pedagógusok, gyermekjogi aktivisták, védőügyvédek, orvosok vagy ápolónők.

Oroszlán

Szereti a feltűnést, élvezi, ha a középpontban lehet. Mindenhol egy perc alatt el tudja érni, hogy figyeljenek rá. Nem is kérdés, hogy a színpadon a helye, ahol lehengerlő energiáival mindenkit lenyűgözhet, akár színészként, akár énekesként lép fel. Vezetőként, egy csapat fő inspirálójaként és mentoraként is remekül helytáll. Fontosnak tartja a tekintélyt, a figyelmet és a tiszteletet, ezért akár orvosként is ki tud teljesedni.

Szűz

Igazi megszállottként veti bele magát a részletekbe, és addig nem hajlandó leállni, míg minden a helyére nem kerül. A jegy szülöttei a végletes maximalizmus mintapéldái. Egy Szűz akár utolsó leheletéig képes dolgozni és kifacsarni magából az utolsó energiacseppeket is. Bármi mellett köteleződjön is el, annak rendezett, tervezett és szervezett keretek között kell folynia, mert nagyon nehezen viseli a rendetlenséget éa szétszórtságot. Mivel alapossága miatt képes átlátni akár összefüggőbb munkafolyamatokat is, nagyszerű office manager, rendezvényszervező, vezető szerkesztő, építész, lakberendező, magánnyomozó vagy ügyvéd válhat belőle.

Mérleg

A Mérlegek a szépségiparban találhatják meg leginkább számításaikat. A jegyre jellemző a szépség és a harmónia már-már mániákus szeretete. Érdemes olyan munkaközeget választania, ahol a szimmetria, a szépség, a finomság, a külcsín megteremtése áll a fókuszban. Ideális választás számára a sminkes, sminkoktató, divattervező szakma, a beauty-bloggerség, a divatszerkesztői munka, de akár modellként is nagy sikereket érhet el. A csúcsot a plasztikai sebész hivatás jelentheti számára.

A CSILLAGJEGYEK LEGJOBB TULAJDONSÁGAI

Skorpió

Szeret a dolgok mélyére látni, és alaposan kiismerni az embereket, akiknek szívesen osztogat tanácsokat. Segítőkészsége miatt a barátai sokszor fordulnak hozzá, ha egy késő estébe nyúló beszélgetésre van szükségük. Lelki ember, így kifejezetten ajánlottak számára a lélekbúvár-szakmák. A jegy álommelója a pszichológus, de kiváló állatorvos, coach vagy éppen párkapcsolati terapeuta is válhat belőle.

Nyilas

A Nyilas egy igazi Jolly Joker jegy, aki szinte bármilyen feladat ellátására képes. Nem okoz gondot számára, ha egyedül, csendben, de az sem, ha csapatban, nyüzsiben kell dolgoznia.  Szereti a változatosságot, a kihívásokat, imád utazni. Remek választás számára a stewardess, pilóta, hajós kapitány vagy utazásszervező munka, de felfedezőként, hegymászóként és űrhajósként is képes helytállni.

Bak

A Bak egy rendkívül kreatív, ugyanakkor két lábbal a földön járó alkat. Igazán nagy dolgokra hivatott, aki szeretné jobbá tenni a világot és maradandót alkotni. Erős a művészi, alkotó vénája, ezért jó divattervező, képzőművész, író válhat belőle, de ha a realisztikus oldala a dominánsabb, akkor mentorként, tanárként vagy pénzügyi szakemberként találhatja meg a számításait.

Vízöntő

A Vízöntőkre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy átlagosak. Mindig kilógnak a sorból, nem tűrik a kicsinyes és gúzsba kötő szabályokat. A nagy, az egyedi és a különleges motiválja őket, akár társadalmi, politikai, akár világ szinten. Környezet- és vízgazdálkodó-, környezetvédelmi- vagy megújuló erőforrásokkal foglalkozó mérnökként, asztrológusként, űrkutatóként, biológusként is remekelhetnek. A kutatás-fejlesztést nekik találták ki, legyen szó akár új kozmetikumok kifejlesztéséről vagy a genetikáról.

Halak

Kifinomult szépérzékkel rendelkezik, erős benne a művészet iránti vonzalom és a szociális érzék. Kifejezetten jó választás számára a gyógyítás bármely formája, legyen szó testről, lélekről vagy pszichéről. Művészi ambíciói is vannak, így az előzőek mellett ezeket sem érdemes elhanyagolnia, hiszen híres zeneszerző, festő, fotós válhat belőle. Kreatív jegy, amely írásbeli kommunikációban kifejezetten erős. Nem véletlenül sok híres író a jegy szülötte. Mivel spiritualitása kimagasló, asztrológusként is szép sikereket érhet el.