Menü

Frizurák a téli hónapokra

Magasra a copfokat!

Home » Szépség » Frizura » Frizurák a téli hónapokra - 11.2017

Kapucni, sapka vagy fejpánt: egyik sem akadályoz meg benne, hogy az új téli frizurákat kipróbáljuk!

Magasra kötött lófarok

Az 1980-as években a legnépszerűbb frizura jó ideig a „pálma” volt. A frizura most is nagyon hasonlóan néz ki. A magasan összefogott lófarok még mindig lehet sima vagy akár enyhén hullámos. Ma is passzol az edzéshez és az estélyi ruhához. És természetesen még mindig díszíthetjük különböző kiegészítőkkel.

Nehézség: közepes

Kellékek:

 • hajkefe
 • hajkrém
 • hajvasaló (opcionális)
 • hajgumi
 • hajtűk
 • hajlakk
 • bársony- vagy bőrszalag

Így készül:
Vasalja simára a haját a hajvasalóval és fésülje magasra lófarokba. A tökéletes hely ezúttal a feje búbja. Rögzítse hajgumival. Tekerjen fekete szalagot a hajgumi köré, hogy a lófarok minél magasabban legyen és ne simuljon a fejére. Hogy jobban tartson, a szalagot rögzítse hajtűkkel. Fújjon rá egy kis hajlakkot.

Csavart lófarok

Tökéletes, amikor kevés időnk van, de valami különlegeset szeretnénk. A csavart lófarok egyedivé teszi a klasszikus frizurát. Modern, időtlen, elegáns és menő.

Nehézség: könnyű

Így készül:
A legjobban akkor mutat ez a frizura, ha teljesen sima hajból alakítja ki, középen elválasztva. A hajat fogja össze lent a tarkónál lófarokba. Válasszon le egy széles tincset, a többit rögzítse hajgumival. A tincset tekerje többször a hajgumi köré, a végét rögzítse hajcsattal a copf alatt. Fújjon rá egy kis hajlakkot, hogy jobban tartson.

Tipp: Ha nehezen kezelhető a haja, fújjon egy kis hajlakkot a tenyerébe és simítson végig a copfon.

 7 SUPERFOOD HAJHULLÁS ELLEN

Extra magas konty

Természetesen nem új találmány, de ebben a kissé megváltozott formájában újra hódít a konty. Itt egyenesen a fejtető közepére csúszik fel. A kontyfánk ellenére ez mégsem a klasszikus balerinafrizura, mivel a kontyot csak lazán, kócos hatást keltve tekerjük fel. Természetesen kontyfánk nélkül is megoldható.

Nehézség: meglehetősen nehéz

Kellékek:

 • kontyfánk
 • hajgumi
 • hajtűk
 • tupírfésű

Így készül:
Fogja össze copfba a haját a feje búbján és rögzítse egy hajgumival. Így nem lesz szükség hajkefére ahhoz, hogy a kócos hatást elérje. Ezután fűzze át a lófarkon a kontyfánkot. A haját oszlassa szét egyenletesen a hajfánkon minden irányban, amíg mindenhol el nem takarja. Majd a maradék hajat lazán tekerje a fánk köré. A hajvéget tűrje be a fánk alá és rögzítse hajtűkkel. A homloknál néhány tincset lazítson meg vagy húzzon ki egy tupírfésűvel.

A SZUPERMODELLEK HAJTRÜKKJEI

Fonott copfok

Be kell vallanunk, hogy nehéz lenne eladni a fonott copfokat trendiként, hiszen ennél ez a frizura sokkal édesebb. Igazából a fonott copfok az iskoláslányokra emlékeztetnek, de amióta a Prada modelljei így suhantak végig a kifutókon, azóta a nagylányok is viselhetik így a hajukat.

Nehézség: könnyű

Így készül:
Tulajdonképpen két szoros- ra font kis copfról van szó, amelyek a füle magasságából indulnak. Hogy ez a frizura szép és pontos legyen, először is húzzon középen egy választékot. Ahhoz, hogy feszes fonást kapjon, mielőtt nekiáll a procedúrának, kenhet a hajára hajformázó krémet vagy hajolajat. Fontos, hogy egészen a hajvégekig befonja a haját, majd egy kis hajgumival rögzítse.

Instagram-galéria: további menő téli copfok

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk