Menü

Csillagjegye elárulja, mi tenné boldoggá a párunkat

Ahány horoszkóp, annyi boldogságrecept

Home » Életmód » Horoszkóp » Csillagjegye elárulja, mi tenné boldoggá a párunkat - 01.2019

Minden csillagjegynek megvannak a sajátosságai. Ha ezeket ismerjük, sokkal könnyebb a kedvükben járni. Sorra vettük a 12 jegyet, és azt is, hogy mi teszi őket igazán boldoggá.

Kos (március 21 – április 20.)

A Kos partnerének a legfontosabb tanács, hogy ne korlátozza társát, és ne próbálja őt befolyásolni. Inkább a tettek, mint a beszéd embere, ezért szeretetünket konkrét tevékenységgel – például egy vacsorameghívással – vagy olyan dologgal bizonyítsuk neki, amiről tudjuk, hogy fontos számára. Akkor boldog, ha elismerjük képességeit, és hagyjuk, hogy átvegye a vezetést.

Bika (április 21. – május 21.)

A Bika nagyon szereti a szép, kényelmes és megszokott dolgokat. Egy finom vacsorával, ínyencségekkel könnyen levehető a lábáról, mert ő aztán igazán élvezi az életet. Ha biztos párja hűségében, odaadó társ, ám féltékenységre hajlamos, és erős birtoklási vágy jellemzi. Ragaszkodással és kényeztetéssel tehetjük őt igazán boldoggá.

Ikrek (május 22. – június 21.)

A legkíváncsibb jegy az összes közül. Nyitott mindenre, és szeretné megismerni a lehető legtöbb dolgot a világból, ám a kitartás és a hűség nem az erőssége. A kihívások éltetik, és egy olyan partnerre vágyik, aki igazi szellemi társa, de nem láncolja magához. Elemében akkor érzi magát, ha mozoghat, felfedezhet, ezért egy meglepetés utazással okozhatunk neki igazi örömöt.

MIÉRT IS OLYAN NEHÉZ KIMONDANI: “SZERETLEK” ?

Rák (június 22. – július 22.)

Vízjegyű lévén az érzelmek embere. Szeretetre, gondoskodásra és nagy családra vágyik. Birodalma az otthona, akkor érzi jól magát, ha a szeretteit a közelben tudja. Szereti felidézni a múlt emlékeit, ezért egy családi fotóalbummal és nagy családi rendezvények szervezésével igazán boldoggá tehetjük.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Nagyon öntudatos, vezetésre termett, tehetséges a tervezésben, szervezésben, reprezentálásban. Folyamatosan dicséretekkel kell őt elhalmozni, és el kell ismerni a teljesítményét, mert ez teszi őt boldoggá. Fontos számára a párja, a családja, de elvárja, hogy tiszteljék. Szereti a finom, kényelmes dolgokat és a luxust, ezekkel vehető le leginkább a lábáról.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Folyamatosan analizál és gyakran kritizál. A legtöbb munkamániás ebből a csillagjegyből kerül ki, párjának meg kell tanítania neki, hogyan lazítson. A rendezett magánélet, anyagi stabilitás, biztonság hozza meg számára a kívánt harmóniát. Úgy tehetjük boldoggá, hogy rendet és biztos hátteret teremtünk számára.

A csillagjegyek elárulják, mi teszi igazán boldoggá párunkat

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Kedves, udvarias, igazi közösségi ember. Akkor a legboldogabb, ha rátalál a vágyott társra, és vele tökéletes kapcsolatot alakít ki. Nagy a társaságigénye, szereti a baráti összejöveteleket. Neki érdemes nagy szülinapi partit szervezni, ezt a gesztust nagyra értékeli. Nagyon szeret lustálkodni, ezért heverészős hétvégékkel és ágyba vitt reggelikkel kedveskedjünk neki.

Skorpió (október 24. –november 22.)

Az érzelmi mélységek és szélsőségek embere. Energikus, bátor és hajlamos a fanatizmusra. Rendkívül spirituális jegy, foglalkoztatják őt az élet és halál kérdései. Szenvedélyes, nagyon fontos számára a szexualitás, ezért ha örömöt szeretnénk neki okozni, akár valamilyen erotikus játékban is gondolkodhatunk.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Nyughatatlan, fáradhatatlan, felfedező természet, aki az életre is úgy tekint, mint egy nagy kalandra. Mindig vágyódik valaki vagy valami iránt. Szereti, ha felnéznek rá és meghallgatják gondolatait. Igazi életélvező, aki akkor érzi magát jól, ha valami újat fedezhet fel. Nála nem működnek a sablonos dolgok. Ha a kedvében szeretnénk járni, újítsunk, legyünk kreatívok.

Bak (december 22. – január 20.)

Rendkívül kitartó, maximalista és kötelességtudó jegy. Akkor boldog, ha társadalmilag is megbecsült szerepet tölthet be, vagy kiemelkedő munkahelyi pozícióban tevékenykedhet. Mivel számára fontos az anyagi biztonság, kiegyensúlyozottságának ez az egyik alapfeltétele.

EZEK A LEGINKÁBB ÖSSZEILLŐ CSILLAGJEGYEK

Vízöntő (január 21.– február 19.)

Közösségi, emberi kapcsolatok nélkül nem tudja elképzelni az életét. Ötletesen találékony és minden konvenciót képes megkérdőjelezni. A Vízöntők igazi technológiai zsenik, imádják, ha új módszereket, eszközöket, technikákat ismerhetnek meg és tesztelhetnek. Álmuk egy világ körüli út vagy olyan távoli úti célok felfedezése, ahol valami különleges várja őket. A megszokottól eltérő dolgokkal, utazással garantáltan boldoggá tehetjük őket.

Halak (február 20. – március 20.)

Érzékeny, álmodozó természetű, kielégíthetetlen szeretetigénnyel. Akkor boldog, ha társa segíti, támogatja érzelmileg és anyagi biztonsággal veszi őt körbe. Szereti érezni, hogy fontos a párja számára. Elvárja, hogy apró figyelmességekkel, gesztusokkal, jelekkel értésére adják újra, meg újra, hogy mennyire szeretik. Mindig ki kell mutatni felé az érzéseinket. Neki nem lehet elégszer mondani azt, hogy „szeretlek”.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk