Active Beauty
Buborékcopf

Az új nagy kedvenc

Buborékcopf

Unod már, hogy mindig egyszerű lófarokba fogod a hajad? Akkor próbáld ki a buborékcopfot, aminek az elkészítése könnyű, ennek ellenére fantasztikusan néz ki.

Nagy hatás, kis időráfordítás

A buborékcopfot viszonylag gyorsan el lehet készíteni, ennek ellenére olyan hatást kelt, mintha hosszú ideig dolgoztunk volna vele. Pedig nem, hiszen ennek a copfnak az elkészítése mindössze 5 percet vesz igénybe. A többször összegumizott lófarok rengeteg alkalomhoz illik: viselhetjük akár egy elegáns vacsorához, de shoppingolás során is. Ha kíváncsi lettél, hogyan kell megcsinálni a buborékcopfot, akkor olvass tovább, ugyanis lépésről lépésre bemutatjuk az elkészítését.

HAJMOSÁSI ÚTMUTATÓ

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✨Fashion Daily✨ (@stylability) által megosztott bejegyzés

Így készül a buborékcopf

A legjobban akkor mutat, ha a mellkasunkig ér a hajunk, ugyanis ennél a hajhossznál a legelegánsabb. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy rövidebb tincsekkel ne lenne kivitelezhető a buborékcopf, hiszen a gumik száma nem adott, illetve az azok közti távolság is szabadon választható. A gumik ideális esetben átlátszóak vagy a hajunkkal megegyező színűek. Ezekből 4-5 darabra lesz szükségünk.

  1. lépés: A hajunkat fogjuk össze egy lófarokba.
  2. lépés: A második gumit tegyük pár centiméterrel lejjebb a copfunkba, a két gumi közti hajat húzzuk ki minden irányba. Ennek köszönhetően el is készült az első buborékunk, copfunk pedig sokkal dúsabbnak fog tűnni.
  3. lépés: A második lépésében leírtak alapján készítsünk további buborékokat mindaddig, amíg 3-5 centiméter marad a hajunkból.
  4. lépés: Fújjunk egy kevés hajlakkot a lófarokra, és már el is készültünk.

LASSAN NŐ A HAJAD?