Active Beauty

Mit ígérnek a csillagok?

2018-as augusztus–szeptemberi horoszkóp

2018-as augusztus-szeptemberi horoszkóp

 

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Szeptemberben irtózik a város zajától és a tömegtől. Szüksége van a pihenésre, hogy fontos dolgokon gondolkodhasson, és végre döntést hozhasson. A legjobb, ha ezt aközben teszi, miközben hosszú sétákat tesz erdőn-mezőn. Leginkább szeptember 10-től igyekezzen erre jelentősebb időt szakítani.

Szűz 08.24. – 09.22.

Akár az erdőben gombászik, akár a bolha-piacon nézelődik, akár lakást keres: most rátalál arra, amit már régóta kutat. Különösen augusztus végén, illetve szeptember 9-től lesz igazán jó a szimata. A szinglik pedig extrán boldogok: többek között most az igazi álomférfira is rálelhetnek.

Mérleg 09.23. – 10.23.

Most attól érzi a legjobban magát, ha jót cselekszik. Kötelezze el magát alapítványok mellett, segítsen rokonoknak és barátoknak, illetve védje a természetet. Szeptember 23-ától igazán eredeti ötletei támadnak. Az egyiket használja arra, hogy sikeres környezetvédelmi projektet hív életre.

Skorpió 10.24. – 11.22.

Rengeteg az energiája, szomjazik a kalandra és az életkedve ragadós. Akár hétvégi kerékpáros kirándulás, hegyi túra vagy lovaglás – bármit szervez a családjának vagy a barátainak, sikeres lesz. Arra viszont figyeljen oda, hogy a hangos jókedvvel ne lármázzon fel egy egész élőhelyet.

Nyilas 11.23. – 12.21.

A szerencséhez vezető út? Önnek az most torony iránt vezet. Hagyja el a jól bevált utat, merészkedjen a vadonba, és fedezze fel a természetet ismeretlen oldalairól. Még ha partnere először aggodalmaskodik is, hamarosan beleszeret személyiségének eddig rejtett jegyeibe.

Bak 12.22. – 01.20.

A nyár csak szeptemberig tart? Szó sincs róla! Olyan sok napsugár van a szívében, hogy őszig kitart remek hangulata, anélkül hogy ehhez folyamatosan nyaralnia kellene. Használja a pozitív energiákat, különösen szeptember 7-től, hogy sikeresen haladjon egy fontos szakmai projekttel.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

Nagyon intenzíven szeretné élvezni a természetet? Akkor töltse az éjszakát a szabadban egy függőágyban! A súlytalanság érzése erőt ad a hétköznapokhoz, a viharos szerelmi életéhez és egy munkahelyi problémához, amelyet szeptember 25-én teljes erőbedobással gyorsan megoldhat.

Halak 02.20. – 03.20.

Úgy érzi, minden izgalom a szabadban zajlik, ön viszont legszívesebben otthon, a négy fal között gubbasztana? Ne bánkódjon: néha jól jön egy menedék, hogy feltöltődjön. És nem kell lemondania a természet erejéről sem: varázsoljon virágokkal nyarat a lakásba!

Kos 03.21. – 04.20.

Most az érzékiség a legfontosabb önnek. Nemcsak a szerelemben, hanem az étkezésben is: főzzön együtt a kedvesével, használjon friss fűszernövényeket, és szervezzen nyárvégi piknikeket. Egy illatos mezőn mindent sokkal intenzívebben lehet élvezni.

Bika 04.21. – 05.20.

Partnervadászatra indulna? Ez jó ötlet a szingli bikáknak. Nézzen körül augusztus 1-jétől a futópályán, a mászóparkban vagy a wakeboard-pályán. A sportban különösen jók az esélyei. Mindenki más is a kedvesével együtt szeretne a szabadban sportolni.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Városi bulizás, vagy inkább az erdőben barangol a lelkét vizsgálgatva? Mostanában ellentétes vágyak kínozzák: vonzza a társasági élet, de szüksége lenne pihenésre és nyugalomra is. Tippünk: szeptember 15-én utazzon vidékre jó barátokkal, és élvezzék együtt a nyugalmat.

Rák 06.22. – 07.22.

Ön felől a nyár akár örökké is tarthatna. A szokásosnál is jobban élvezi most a szabadban töltött balzsamos estéket. Nem csoda: egy új – vagy újra fellobbant – szerelemtől pláne romantikusnak tűnnek a naplementék. Ennek ellenére ne hanyagolja el a barátait, főleg szeptember 2. körül.

Holdnaptár-tippek:

  • Augusztus 11-én és szeptember 9-én újhold lesz: ezeken a napokon a szokásosnál sokkal könnyebb megszabadulni egy káros szenvedélytől.
  • Időpont a szépségszalonba? Augusztus 1-jétől 10-ig, szeptember első hetében, valamint szeptember 26-tól 30-ig – ekkor éri meg kozmetikai kezelésekre menni.
  • A nyár a felújítás ideje: augusztus első hetében, valamint augusztus 29-től szeptember 3-ig könnyedén gatyába rázhatja lakását.