Menü

Hódít az aszimmetrikus bob

Tündököljünk, mint a sztárok

Home » Szépség » Frizura » Hódít az aszimmetrikus bob - 07.2019

Nyáron rengeteg nő agyában megfordul, hogy megváljon hosszú fürtjeitől, hiszen sokszor kényelmesebb egy rövid frizura, mindemellett az ápolása is jóval egyszerűbb. De milyen stílust válasszunk? A válasz: az aszimmetrikus bobot!

Mielőtt elindulnánk a fodrászunkhoz, nézzünk szét a neten, és inspirálódjunk például a sztárok trendi frizuráiból! Az aszimmetrikus bob az idei év egyik legdivatosabb fazonja, így nem meglepő, hogy a hollywoodi hírességek közül jó páran ezen hajviseletet mellett döntöttek. A lényeg: az egyik oldal hosszabb a másiknál. Lássuk, hogyan áll ez a frizura a sztároknak.

Mandy Moore

Mandy Moore még márciusban vágatta le a haját, ami nagyon jó döntésnek bizonyult, hiszen a Rólunk szól című sorozat 35 éves színésznője fantasztikusan fest ezzel a frizkóval.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ashley Streicher (@streicherhair) által megosztott bejegyzés,

A SZUPERMODELLEK HAJTRÜKKJEI

Bebe Rexha

Az albán származású brooklyni énekesnő, Bebe Rexha zömében kiegyenesítve hordja a haját, így nagyon vagány hatást kelt, főleg amikor egy trendi csatot is tesz bele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kitsch (@mykitsch) által megosztott bejegyzés,

Demi Lovato

Demi Lovato az utóbbi időben rengetegszer szerepelt az újságok címlapjain, amit sajnos nem frizurájának, hanem drogproblémáinak köszönhet. Jelen esetben azonban végre valami pozitív hír kapcsán került az érdeklődés középpontjába, méghozzá aszimmetrikus bobjával. Az énekesnőnek fantasztikusan áll ez a trendi hajviselet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

ÁTVÁLTOZÓMŰVÉSZEK

Charlize Theron

A klasszikus szépségű Charlize Theron is megunta hosszú hajat, így fodrászát arra utasította, hogy vágja le a hajzuhatagát. Az eredményt a 91. Oscar Gálán mutatta meg a nagyközönségnek. Mindenki el volt ragadtatva az új stílustól, így bátran kijelenthetjük, hogy a színésznő jól tette, hogy bevállalta ezt a frizurát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Lee (@kateleemakeup) által megosztott bejegyzés,

Selma Blair

Selma Blair neve hallatán legtöbbünknek a betegsége, a sclerosis multiplex jut az eszünkbe. A 47 éves színésznő, aki nyíltan beszél az állapotáról, nem hagyja, hogy a kór átvegye az uralmat az élete felett, hanem a lehető legnormálisabban próbál továbbélni. Ehhez egy fodrászlátogatás is hozzátartozik, ahonnan nemrégiben ő is a 2019-es év legdivatosabb frizurájával távozott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selma Blair (@selmablair) által megosztott bejegyzés,

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk