Menü

A tavasz toptrendje: vállvillantás

Így viseljük a vállat szabadon hagyó ruhákat

Home » Szépség » A tavasz toptrendje: vállvillantás - 04.2017

A vállat szabadon hagyó felsők és ruhák a tavasz kedvencei. Lehetnek kislányosak, szexik és elegánsak is, amelyek között mindenki megtalálhatja a maga favoritját. A vállvillantás számtalan módja közül íme néhány, amelyet érdemes kipróbálni ebben a szezonban.

Hétköznapi báj
A vállvillantás legegyszerűbb mondja, ha egy vállat szabadon hagyó pulóvert viselünk farmerral és más alapdarabokkal. Az összhatás hétköznapi, mégis különleges és szexi, hiszen több bőrfelületet mutatunk, mintha csak egy átlagos pulcsit viselnénk. Magas sarkúval párosítva tökéletes randi outfitet kapunk!

Univerzális darab
Igen, vállvillantásnak számít az is, ha van ugyan pántja a ruhának, de az a vállánál ki van vágva. Ilyen ez az egyszerű, de nagyszerű ruha is, amelynél a kiegészítőkkel dönthetjük el, hogy a nőies, a sportos vagy a bohém vonalat szereténk képviselni aznap. Farmerdzsekivel, amely szintén nagy visszatérő ebben a szezonban, kifejezetten jól mutat! Hát van ennél remekebb szett egy rohangálós napra?

Little bun, summer dress and @soludos sandals. 🍍

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Haladóknak
Ha már teljesen beleszerettünk a vállvillantós holmikba, szerezzünk be egy vállat szabadon hagyó inget. Egy ilyen extra szabású felső mellé már ne válasszunk hangsúlyos ruhadarabokat, kombináljuk fekete szövetnadrággal és minimalista kiegészítőkkel. A fodrokkal pedig egyébként nagyon jól lehet trükközni: ha a mellrészénél fodros egy ruha, akár egy kosármérettel is nagyobbnak tűnhet a mellünk!

Flower power
A virágmintás darabok a tavaszi–nyári gardrób kötelező elemei, amelyek idén akkor a legtrendibbek, ha szabadon hagyják a vállat. Ez a szabás és ez a minta már önmagában is a boho chic-et élteti, de kiegészítőinkkel ráerősíthetünk a stílusra: fűzős cipővel, pomponos nyaklánccal és széles karimájú kalappal igazi stílusikonok lehetünk! Kényelmes lábbelivel akár fesztiválra is el tudjuk képzelni ezt az outfitet.

I am already missing the indian summer 😥 New outfit post on the blog! 💥

A post shared by Madara Lieciniece (@callmemaddieofficial) on

Egyszerűen nagyszerű
Ha sikkesek szeretnénk lenni, egy egyszerű, csinos kis ruhával nem lőhetünk mellé. Könnyedén stylingolható, rendkívül jól variálható, és ha még vállvillantós is, akkor biztosak lehetünk benne: ezt a ruhát meg kell vennünk! Az enyhén bővülő szabásvonalnak köszönhetőn ráadásul minden alkat számára előnyös. Magas sarkúval és clutch-csal elegánsak leszünk benne, míg ha keresztpántos táskával és lapos talpú cipővel viseljük, tökéletes hétköznapi szettet kapunk.

#rio #nanasfashion #chiaraferragnishoes #riodejaneiro #fashionblogger #zipyonthego

A post shared by Zita Császári | Zipy (@personalshopperzipy) on

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk