Active Beauty
A smink mondja meg, hogy ki vagyok?

Mit árul el rólunk a sminkünk?

A smink mondja meg, hogy ki vagyok?

Dögös vörös rúzs, natúr smink vagy csillogó bronzosító – az, hogy milyen sminktermékeket használunk, illetve hogy azokat milyen módon visszük fel az arcunkra, sokat elárulhat a személyiségünkről. De hogy mire is lehet következtetni egy-egy smink gyakori felviteléből? Most megtudhatja!

RÚZSOZÁSI HIBÁK, AMELYEKET SZINTE MINDENKI ELKÖVET

Füstös szemfestés

Azok a nők, akik gyakran készítenek maguknak füstös szemet, szeretik titokzatosnak mutatni magukat. Azt kívánják üzenni a világnak, hogy magabiztos hölgyek, akik tudják mi a vonzerejük és nem is félnek azt használni!

Piros ajak

A klasszikus piros ajak viselője minden bizonnyal határozott és céltudatos, hiszen egy ilyen erőteljes rúzs csak a magabizos nőkhöz illik. Aki előszeretettel festi vörösre ajkát, szívesen hallgat az intuícióira, továbbá minden erőlködés nélkül könnyen kerül a társaság középpontjába.

Cicás tusvonal

Ez is egy klasszikus smink, mégsem illik mindenkihez. Aki viszont gyakran fest magának cicás szemet, az arról árulkodik, hogy az illető remek önismerettel rendelkezik és érzéseit is könnyedén ki tudja fejezni. Akik a tusvonalra szavaznak, pontosan tudják azt is, hogy az ördög a részletekben rejlik.

A LEGKÁROSABB SMINKELÉSI SZOKÁSOK

Pasztell szemfestés

Ön a mindennapokban legszívesebben valamilyen halvány színű szemhéjpúdert használ? Akkor nagy valószínűséggel ezek a tulajdonságok jellemzőek Önre: jószívű, nőies, felszabadult és természetes. Ezek a pasztell árnyalatok remekül kifejezik romantikus és kedves természetét. Ugyanakkor az is lehet, hogy fél kilépni a komfortzónájából és következő szintre emelni sminkelési rutinját…

Műszempilla

Ha valaki minden nap műszempillát visel, az fél megmutatni a valódi énjét, tart attól, hogy nem elég szerethető. Azonban egészen másra utal az, ha valaki csak egy-egy alkalomra, estére tesz fel magának műszempillát. Utóbbi esetben minden bizonnyal egy vidám és szórakoztató egyéniségről van szó, aki a maximumot szereti kihozni minden buliból.

Hangsúlyos szemöldök

A hangsúlyos szemöldök viselője csakis egy erős és összeszedett nő lehet. Mivel a szemöldök ad keretet az arcnak, ezért nagyon odafigyel a megjelenésére. Mivel a tökéletes szemöldök karbantartására sok időt kell szánni, az, akinek ilyen van, nagy valószínűséggel perfekcionista.

Bronzosító

Úgy gondolja, hogy bronzosító nélkül arca túl sápadt és semmilyen? Ha most bólogat, akkor Ön biztosan nem szeret beleolvadni a tömegbe. Sőt! Inkább szeret kitűnni, és szívesen hangsúlyozza különlegességét és egyediségét.

Highlighter

Az a hölgy, aki highlighter nélkül egy tapodtat sem tesz, az a fiatalságát, frissességét és csajosságát szereti hangsúlyozni. Tudja, hogy miben tud kiemelkedő teljesítményt nyújtani és ezekre is helyezi a fókuszt.

MentésMentés

MentésMentés