Menü

7 tipp, hogyan nyújtsuk el a nyarat

Így biztosan gyorsabban telnek el a hideg hónapok

Home » Szabadidő » Tippek és trükkök » 7 tipp, hogyan nyújtsuk el a nyarat - 08.2019

Alig bírjuk kivárni, hogy a hosszú tél után ismét elérkezzen a meleg idő, amikor a legtöbb időt a szabadban töltjük? Vagy már attól is szomorúak vagyunk, hogy ismét véget ér a nyár? Az alábbi tippek segítenek elnyújtani a nyár élményét.

  1. tipp

Aki gyakran és szívesen emlékszik vissza a nyaralására, annál sokkal tovább tarthat a nyári hangulat, ha megfogadja a következő tippet. Az utazásaink során készült fotókat ne csupán digitális formában nézegessük, hanem egy-kettőt nyomtassunk ki, és akasszunk őket a falra. Higgyük el, hogy az első borús napon is rengeteget fog javítani a hangulatunkon, ha csak rápillantunk ezekre.

SZABADIDŐ-STRESSZ

  1. tipp

Az ősz beköszöntével sem kell lemondanunk kedvenc nyári slágereinkről. Készítsünk egy olyan lejátszási listát, amin csak olyan zenék vannak, amelyek visszahozzák a napsütést a szívünkbe.

  1. tipp

A nyár egyenlő a grillezéssel, azonban semmi sem tiltja, hogy ősszel is kipakoljuk a grillt, és szervezzünk egy kerti partit. Ha kint már túl hideg van, akkor szerezzünk be egy elektromos készüléket, és díszítsük fel a lakásunkat lampionokkal és mindenféle nyárias kiegészítővel.

 

  1. tipp

A nyár illata sok ember számára egyet jelent a kókusz, a napozó tej és a citrom aromájával. Ha ősszel vagy télen ránk tör a nyár utáni vágy, csak illatozzuk meg valamelyiket, így legalább gondolatban visszarepülhetünk az év legszebb időszakába.

ÍGY MARADHATNAK VELÜNK A NYARALÁS EMLÉKEI

  1. tipp

Szomorúak vagyunk, mert nem hordhatjuk a kedvenc nyári ruhánkat? Akkor van egy jó hírünk, hiszen egy meleg kardigánnal és harisnyával semmi akadálya annak, hogy akkor is felvegyük, amikor már jócskán 20 Celsius fok alatt van a hőmérő higanyszála.

  1. tipp

Amikor úgy érezzük, hogy még évekig tart, amíg ismét visszatér a nyár, kezdjük el tervezni a következő nyaralásunkat. Találjuk ki, hogy hova szeretnénk utazni, nézegessünk hoteleket, strandokat, így biztos, hogy legalább arra az időre visszahozzuk a nyarat.

  1. tipp

Néha meneküljünk el a szürke hétköznapok elől. Valószínűleg nem tudunk két hétre a Maldív-szigetekre utazni, de akkor sincs semmi baj, hiszen egy wellness hétvégén is teljes mértékben ki lehet kapcsolódni.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk