Menü

5 kedvenc magyar insta-mamink

Családi kalandok követők ezreivel

Home » Család » Inspirációk » 5 kedvenc magyar insta-mamink - 11.2018

Ma már mindenkivel és bárkivel találkozhatunk a különféle közösségi oldalak profiljai között böngészve. Ott vannak a rocksztárok, a divatdiktátorok, az influenszerek, a főzőmesterek és most már szerencsére az insta-mamik is. A gyönyörű, sokszor számos különféle vállalkozásban egyszerre jelen lévő, blogokat író, videókat készítő és ezek mellett ’anyukáskodó’ anyukák igazi inspirációt jelenthetnek mindannyiunk számára.

Pandarte – Jógakaland

Bánhidi Dóra a Pandarte blog szerzője és a Jógakaland – egy gyerkőcöket jógázásra buzdító mesekönyv – ötletgazdája, akinek Instagram oldala is olyan, mint munkája: igényes, kreatív, ötletes és szebbnél szebb fotókkal teli. A PandArte insta-profilján nem csak gyönyörűen megkomponált fotókkal, egészséges életmódot népszerűsítő bejegyzésekkel és a Jógakaland márka legfrissebb újdonságaival találkozhatunk, de Dóra életét és csemetéivel való kalandjait is követhetjük. Sőt, rendszeresen futhatunk bele szuper ajándékokat felajánló nyereményjátékokba is. A Jógakalad hivatalos Instagram oldalán pedig a legújabb programlehetőségek és a legszuperebb Jógakaland termékek mellett mindent megtalálunk, amit csak a gyerekekkel való közös jógázásról tudni lehet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

pandarteblog (@pandarteblog) által megosztott bejegyzés,

 

HÍRES APUKÁK, AKIKÉRT MINDENKI RAJONG

Bolla Viktória

Kálnoki-Kis Viktória, az 11ground blog szerzője egy szépséges kislány gyönyörű, fiatal anyukája, aki nem csak Instagram profiljával és a stílusról, anyaságról és a mindennapi családi kalandokról szóló blogbejegyzéseivel tartja fenn több mint harminckétezer követőjének érdeklődését, hanem férjével, Kálnoki-Kis Dáviddal közös videoblogjukban a szülői léttel kapcsolatos tapasztalatait és tanácsait is megosztja. Viki ízlése és szépsége valóban fantasztikus, és már csak csodálatos képeiért és videóiért is érdemes követni őt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Viktória Kálnoki-Kis (@viktoriabolla) által megosztott bejegyzés,

ÍGY JELENTETTÉK BE A SZTÁROK, HOGY BABÁT VÁRNAK

Anyabőrben

Wéner-Kovács Fanni és családja egyszerűen elbűvölő! Iker lányai imádnivalók. Anyabőrben Instagram profilján közelről követhetjük nyomon a család kisebb-nagyobb küzdelmeit és mindennapi kihívásaikat, a költözéstől egészen a mókás becenevek eredetéig. Fanni természetesen nem csak insta-mamiként aktív, blogján érdekesebb bejegyzések, családi és egyéni programötletek és outfit inspirációk is bőven vannak, míg videoblogján igazán minőségi anyagokkal találkozhatunk akár családi, akár szépség, akár ’csináld magad’ témák érdekelnek minket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wéner-Kovács Fanni (@anyaborbenblog) által megosztott bejegyzés,

ForHer Szandra

A For Her Blog és For Her Vlog mögött álló Urbán-Váradi Alexandra insta profilja nőiesen stílusos, méghozzá úgy, hogy a gyönyörű outfitek, dekorációk és tavaszias virágok képei mellől nem hiányoznak a mókás és élettel teli családi kalandok fotói sem. A fényképeken kívül természetesen videói miatt is megéri követni Szandra munkásságát, hiszen videoblogjában a renget szépségápolásról és sminkekről szóló bejegyzés mellett ’csináld magad’ és baba-mama témájú mozgóképes anyagot is szép számmal találunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szandra – blogger/vlogger (@forherszandra) által megosztott bejegyzés,

ÉTELFOTÓK AZ INSTAGRAMRA

Énjobban

Az énjobban insta profilért felelős Mészáros Bogi elképesztően jó fej anyukának tűnik. Igazi insta-mamiként rengeteg mókás, kalandos és mozgalmas gyerkőcökkel és kutyusaival készült fotóját tekinthetjük meg, de képein láthatjuk azt is, hogy igazi egészségtudatos anyuka, aki imád futni, kirándulni és csak úgy élvezni az életet. Blogján a családi kalandok történetei mellett életmóddal, utazással és jótékonykodással kapcsolatos bejegyzéseket is találunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

E N J O B B A N✨Bogi Mészáros (@enjobban) által megosztott bejegyzés,

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk