Active Beauty
2019-es októberi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2019-es októberi horoszkóp

2019-es októberi horoszkóp

Mérleg 09.23. – 10.23.

Most még egyszer fejest kell ugrania a hideg vízbe – a munkahelyén biztosan. Nyugodtan mondjon igent egy új kihívásra. Ezzel végre megmutathatja, hogy mire képes. A stressz ellensúlyozásaként október 19-én lehetősége lesz elmenni egy wellnesshétvégére. Mit szólna egy lazító gyógyfürdőzéshez?

Skorpió 10.24. – 11.22.

Nem szeret több réteg ruhában a szabadban sportolni? Semmi gond: a menő parkour edzést fedett csarnokban is végezheti. Mivel ez a sportág akadályok leküzdéséről szól, ez a mozgásforma a kitartását is acélozza. Így október végén már biztosan semmi sem állhat útjában egy újabb sikernek.

Nyilas 11.23. – 12.21.

Szívesen töltené az utolsó melegebb napokat a kedvesével vagy a barátaival a természetben, de mindenki elmerült a digitális világban? Október második hetében ajándékozza meg szeretteit túraapplikációkkal. Ezek még azokat is kicsábítják a szabadba, akik egyébként a legszívesebben a kanapéjukon gubbasztanak.

Bak 12.22. – 01.20.

Rövidülnek a nappalok? Annál jobb. A hosszú éjszakák most pont kapóra jönnek Önnek. Ezek a legforróbbak október 11-e körül lesznek. De 22-e is erotikus csúcspontokat tartogat az Ön számára, melyekre már annyira vágyott. Csupán október 5-én kap egy elutasítást. De az sem egész éjjelre szól majd.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

A fák megválnak a leveleiktől, és Önnek is meg kellene szabadulnia néhány felesleges dologtól. Nem kell természetesen azonnal Marie Kondoféle minimalizmusra áttérnie. De ha kiselejtezne néhány dolgot, attól könnyebbnek is érezné magát. Mit szólna egy selejtezőbulihoz?

Halak 02.20. – 03.20.

Még csak most kezdődött az ősz, de már hiányzik Önnek a napsütés? Kényeztesse magát egy rövid nyaralással a déli tájakon – és a legjobb, ha egy olyan emberrel utazik el, akit amúgy is ritkán lát. A legideálisabb indulási időpont október vége felé lenne. Az édeskettesnek is ez az időszak kedvezne a leginkább.

Kos 03.21. – 04.20.

Az október csupa jót hoz az Ön számára: a munkahelyén dicséretekkel halmozzák el, a privát életében pedig valaki számára Ön a Nr. 1. Csupán szeptember első hetében okoz egy pénzügyi téma némi kellemetlenséget. Ne hagyja, hogy ez kibillentse az egyensúlyából!

Bika 04.21. – 05.20.

A késő nyár szerencsét hoz Önnek! A munkahelyén az egyik sikert aratja a másik után, és a szerelemben is csupa pozitív fejleményre számíthat. Ne játszsza el a bónuszát, hanem fektesse pénzét és érzéseit hosszú távú tervekbe és projektekbe. Egy ingatlanvásárlásnak épp kedveznének a csillagok.

Ikrek 05.21. – 06.21.

A kertipartikhoz nem nyár kell, csak egy grill? Így van! Ön októberben nagyon társasági és tökéletes házigazda. Osszon szét pihepuha plédeket a vendégek között, és üljenek a tűz köré. Nincs kertje? Akkor nézzen körbe a baráti társaságban. Ősszel ez is sokkal egyszerűbb.

Rák 06.22. – 07.22.

Nemcsak a hőmérséklet ősziesebb, hanem egy szenvedély is kihűlőfélben van. Nem feltétlenül a kapcsolatáról van szó. Lehet, hogy egy tevékenység az, ami most már kevésbé hozza lázba. Ebben az esetben szüksége lesz egy kis változatosságra. Ennek köszönhetően magától visszatér majd a motivációja.

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Az önismereti workshopokon megtanulhatja, hogyan tudja felszínre hozni az őszinte érzéseit – ami most kapóra is jön majd Önnek. Ebben a hónapban nem mindig van tudatában az érzelmeinek, ezért október 20-a körül egy olyan döntést is meghozhat, amire egész egyszerűen csak az agya mond „igent”.

Szűz 08.24. – 09.22.

Ebben a hónapban nagy szemekkel nézhet. Egyrészről azért, mert a látványos szempillák újra divatban vannak. Másrészről pedig október 17-e egy csodás meglepetést tartogathat az Ön számára. Nem kell kitalálnia, hogy mi vár Önre, egyszerűen csak élvezze a meglepetés pillanatát.

Holdnaptár-tippek

  1. Ősszel megnő az étvágya? Semmi ok az aggodalomra: aki október második felében ügyel a megfelelő mennyiségű mozgásra, annak az alakja miatt se kell aggódnia.
  2. A nyarat káosz követi? Akkor irány a masszőr: 2019. október 12-ig egész egyszerűen kigyúrható Önből a felgyülemlett feszültség.
  3. A szandálos időszaknak vége van. Ennek ellenére sem szabadna elhanyagolnia a lábait. 2019. október 5. tökéletes lenne egy kényeztető programhoz.