Active Beauty
2019-es júniusi horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2019-es júniusi horoszkóp

2019-es júniusi horoszkóp

Ikrek 05.21. – 06.21.

Teljesen leveszi a lábáról a másik nemet: ebben a hónapban verhetetlen a szexepilje. Viszont ne pazarolja a sármját érzéketlen kortársakra, hanem azok társaságában töltsön el sok időt, akik számára a belső értékek is jelentenek valamit! Ezekből a kapcsolatokból akár jóval komolyabb dolog is kialakulhat most.

Rák 06.22. – 07.22.

Csak azért nem kell magára zárnia az ajtót, mert a kedvesének semmi kedve kimozdulni! Ebben a hónapban kifejezetten társasági, és csodás vendéglátó kvalitásokat csillant meg. Hívja meg a családját és a barátait, vagy szervezzen egy nagy munkahelyi összejövetelt, és bulizzon egy jót. Hiszen tényleg megérdemli!

Oroszlán 07.23. – 08.23.

A legjobb barátja irigykedik, mert Ön valamit jobban tud nála? Ez egy klasszikus egóprobléma, amit Ön nem fog tudni megoldani. Tehát a legjobb, ha nem keveredik bele. A legrosszabb, amit most tehet, az az, hogy még jó tanácsokkal is megpróbálja ellátni őt. Inkább bizonyítsa neki a hűségét!

Szűz 08.24. – 09.22.

Szeretne végre egyszer újra egyedül csinálni valamit? Jó ötlet. Ugyanis ebben a hónapban akkor támadnak a legjobb ötletei, amikor hagyják egy kicsit egyedül gondolkozni. Elsősorban június közepe táján érdemes kivennie egy kis „szabadságot”, és higgye el, hogy utána jobban értékeli majd a társaságot is.

Mérleg 09.23. – 10.23.

Meg szeretné végre ismerni élete szerelmét? Akkor legyen nagyon éber június második hetében! Most ugyanis karnyújtásnyira van Öntől. Viszont sajnálatosan a konkurencia is. Ne tervezze túl a színre lépését, hanem egyszerűen csak legyen jókor jó helyen. Nem a jó ötletek, hanem sokkal inkább a jelenlét számít most.

Skorpió 10.24. – 11.22.

A hónap közepe táján generációs konfliktusra kerülhet sor. Ne hagyja, hogy a dolog egyáltalán idáig fajuljon, nyújtson időben békejobbot – a legjobb, ha ezt egy Ön által szervezett találkozón teszi az első júniusi hét vége tájékán. Aggodalomra semmi ok: nem Ön lesz a szituáció vesztese – épp ellenkezőleg.

Nyilas 11.23. – 12.21.

Mindent egyedül szeretne megoldani? Ennek rossz vége lehet. Ha nem akar a baráti köréből vagy a családjából senkitől segítséget kérni, akkor legalább hívjon egy szakembert. A munkahelyén is kérdezzen meg inkább egy szakértőt: ezzel ugyanis rengeteg időt és kellemetlenséget spórolhat meg.

Bak 12.22. – 01.20.

Hát ez hihetetlen! A partnere állandóan magába fojtja a szót, ha vitára kerül sor! Ne bosszankodjon emiatt: valószínűleg a bizonytalanság egy jele az, hogy ennyire nem hagyja Önt szóhoz jutni. Ennek ellenére nem kell mindennel kritika nélkül egyetértenie: néha akár el is hallgathatja a véleményét.

Vízöntő 01.21. – 02.19.

Az az érzése, hogy Ön körül mindenki gyerekes dolgokkal van elfoglalva, miközben Ön az egyetlen, aki az élet fontos témáival foglalkozik? Vegye mégis komolyan a barátai és nem mellesleg a családtagjai szükségleteit – főleg akkor, ha komolyabb pénzügyi dolgokról van szó.

Halak 02.20. – 03.20.

Nem érti kedvesét? Ez kölcsönös! E hónapban privát félreértésekre kerülhet sor. Ennek egy részét elkerülheti, amennyiben érthetően elmagyarázza neki, hogy mik az elképzelései – és nem arra vár, hogy valaki kitalálja a kívánságait. Hiszen ha jobban belegondol, Ön sem örülne ellenkező esetben.

Kos 03.21. – 04.20.

A csodálói a lábai előtt hevernek – de Ön túlságosan el van foglalva azzal, hogy lehozza a csillagokat az égről. Ahelyett, hogy azon siránkozna, hogy túl keveset udvarolt nekik, 12-én újra „vissza kellene térnie a földre”. Redukálja az elvárásait. Akkor egész biztosan teljesülni fognak.

Bika 04.21. – 05.20.

Egy munkahelyi probléma miatt június közepe táján álmatlan éjszakái lehetnek. Ha sokáig forgolódik ezek miatt az ágyban, az sem oldja meg a problémát, viszont lehet, hogy a koncentrációs képessége látja majd a kárát. Esténként próbáljon meg kikapcsolódni, illetve iktasson be olykor néhány spa-napot.

Holdnaptár-tippek

  1. Gyorsan lapos hasra szeretne szert tenni még a tengerparti nyaralás előtt? Akkor fontos az időzítés! Június első három napján és június 18. után úgy olvadnak majd a zsírpárnácskák, mint a jég a napon.
  2. Kipróbálna egy új sportágat? Június 10. után a motivációja és a tanulási képessége a topon lesz.
  3. A napfürdőzések után a bőrének különösen sok ápolásra van szüksége: június 4. és 16. között a napozás utáni krémek és a hidratálókúrák különösen hatásosak lesznek.