Active Beauty
2019-es január-februári horoszkóp

Mit ígérnek a csillagok?

2019-es január-februári horoszkóp

2019-es január-februári horoszkóp

Vízöntő 01.21. – 02.19.

Az út a cél – erre érdemes újra és újra emlékeztetnie magát. Még akkor is, ha érzi, hogy egy projektje a vége felé közeledik: élvezze a remek csapatmunkát! A magánéletében is az együtt töltött idő kerül leginkább előtérbe: ha úgy adódik, február 2-ig szervezzen minél több programot a kedvesével.

Halak 02.20. – 03.20.

Sok ötlete van az új évre – és ezek hétről hétre egyre csak gyarapodnak. Január második hetétől a kreativitása verhetetlen lesz. Ügyeljen arra, hogy túlságosan ne aprózódjon el a figyelme. Jó lenne, ha valaki a segítségére tudna lenni a szervezésben: akkor februárban több ideje marad a szerelemre!

Kos 03.21. – 04.20.

Az új évet rendkívül sikeresen kezdi: a szakmájában január végén csodás eredményeket ér el, ami pedig a szerelmet illeti, január elejétől a hetedik mennyországban érezheti magát. Februárban eloszlanak a rózsaszín felhők, és nagy viharokra számíthat. Ne aggódjon: tisztító hatással is lesznek.

Bika 04.21. – 05.20.

Az új év csak időzítés kérdése? Az Ön számára tulajdonképpen csak február 12-én indul: előtte foggal-körömmel ragaszkodik a megszokott dolgokhoz és megrémisztik a változások. Ekkor viszont a lovak közé csap: felszabadultan olyan projektek megvalósításába kezd, melyek elkötelezettséget igényelnek.

Ikrek 05.21. – 06.21.

Szeretne újra szerelembe esni? Akkor adja bele szívét-lelkét egy új projekt megvalósításába vagy egy szociális feladat elvégzésébe, mely január 25. és február 11. között boldogabbá fogja tenni, mint a magánéleti újrakezdések. Február végén újra a szerelmi életére koncentrálhat: romantika van kilátásban.

Rák 06.22. – 07.22.

Idén a pezsgőspalackok durranása se ébreszti fel a téli álmából. Február 11-ig elsősorban egyvalamire vágyik: nyugalomra. Február második felében igen éberré is válik, és nem csak azért, mert a szerelem néhány álmatlan éjszakát okoz Önnek. Felélénkül a szelleme, és persze remek ötletekkel áll elő!

Oroszlán 07.23. – 08.23.

Az újévi koncertet lehet, hogy egy hangos párkapcsolati konfliktus harsogta túl, viszont január közepén ismét teljes lett a harmónia. A munkahelyén is végre barátságosabbá válik a közeg. Egy ígéretes ajánlat február 7-e körül pont olyan jónak bizonyul, mint amilyen remekül hangzott.

Szűz 08.24. – 09.22.

Rengeteg fogadalmat tesz, csak a kivitelezés nem sikerül tökéletesen. Február közepéig fontos változtatásokat tol maga előtt. Aztán elméletileg pikkpakk sikerülni fog mindet végrehajtania. Ne csapjon össze semmit – és számoljon pontosan! Hiszen egy pár napon tényleg nem fog múlni semmi.

Mérleg 09.23. – 10.23.

Nagy terveket sző, viszont úgy tűnik, valaki mindig keresztbe húzza a számításait. Januárban kétségbeesetten kutat ez után a „valaki” után, aztán pedig rájön, hogy saját maga áll a sikere útjában! Próbálja meg lazábban kezelni a dolgokat. A lényeg, hogy jó érzéssel tegyen bármit is.

Skorpió 10.24. – 11.22.

Vissza a startvonalhoz – erre a lépésre kényszerül január harmadik hetében. Pedig olyan ígéretesen kezdődött minden! Bosszankodás helyett az újrakezdésre mint új lehetőségre kellene tekintenie. Időközben olyan tapasztalatokra tett szert, melyekből most profitálni tud. Ez február közepén sikereket hoz.

Nyilas 11.23. – 12.21.

Remek új dolgokat hoz az évkezdés. És január 25-től február 11-ig sok minden örömmel tölti el, amit Önnek mesélnek. Február második felében pedig arra az emberre kellene hallgatnia, aki azt tanácsolja Önnek, hogy óvja az egészségét. Sportolás közben is kerülje a veszélyes helyzeteket.

Bak 12.22. – 01.20.

Előbb a munka, aztán a szórakozás? Ezúttal legyen fordítva: januárban élvezze a szerelem nyújtotta boldogságot. Ezután koncentráljon egy szakmai projektjére legalább február 3-ig. Februárban a magánélete is újra harmonikusan alakul. És a munka? Szerencsére most abban is örömét fogja lelni.

Holdnaptár-tippek

  1. Bőrápolásra és szőrtelenítésre január 22–31.között szánjon időt, hogy a leghatásosabbak lehessenek.
  2. A karácsony nyomot hagyott a csípőjén? A böjtkúrák január utolsó hetében a leghatékonyabbak.
  3. Maszkot az álarcosbál után tegyen fel! A február 5. és 18. közötti időszak kedvez az arcmaszkos kezeléseknek. Ajándékozza meg arcbőrét a hosszúra nyúlt éjszakák után egy kis kényeztetéssel.