Active Beauty
Lapozzon bele az active beauty decemberi lapszámába!

Készüljön könnyen és egyszerűen az idei karácsonyra!

Lapozzon bele az active beauty decemberi lapszámába!

Végérvényesen is megkezdődött a végső hajrá a karácsonyi ünnepek előtt. Hogy ne legyen az előkészületekből totális káosz, nem árt egy kicsit előre terveznünk. Mi pedig ebben segítünk most! Megmutatjuk, hogyan gondolja újra a karácsonyi menüjét, milyen kiegészítőt válasszon az ünnepi szettjéhez, tippet adunk hogyan rendezze családi vagy baráti nézeteltéréseit és hogyan tűnjön ki a karácsonyi bulin a tömegből a szezon legjobb sminktrendjeivel.

Az active beauty magazin decemberi számában számtalan tippet adunk, hogy idén élje át élete legemlékeztesebb ünnepét. Kattintson a részletekért és iratkozzon fel még ma!

ÜNNEPI SMINKEK RAGYOGÓ HANGULATBAN

Az idei partiszezon mottója lehetne akár az is, hogy “szokatlan ragyogás”. A klasszikusnak mondható elegáns sminkek középpontjában idén is a szem áll, amit erősen pigmentált fekete szemhéjpúderrel vagy hosszú műszempillákkal emelhetünk ki. Pontosan ettől lesz igazán mai, kicsit lázadó és rockos hatású. Legyen a téli partik csillogó és érzéki királynője, sajátítsa el a legújabb sminktrendeket lépésről-lépésre!

MASNI MINDEN MENNYISÉGBEN

A karácsony előtti időszakban egy trend biztosan visszaköveteli helyét a divatpalettán, ez pedig nem más, mint a masni. És most ne a karácsonyi ajándékokra gondoljunk elsősorban, hanem a különböző méretű és textúrájú díszekre, amik feltűnnek a blúzokon, ruhákon, a szoknyákon. A masni sokak számára kifejezetten giccses, míg mások egyenesen rajonganak érte, hiszen a báj és a kedvesség egyik jele is lehet a fodros, bájos kiegészítő. A legfontosabb, hogy figyeljünk a minőségre és a jóízlés határain belül maradjunk. Egy masni csak akkor lehet szép, ha megfelelő anyagból készül, például selyemből, bársonyból, bőrből vagy aranyból. Különben úgy fogunk mutatni, mint egy túldíszített ajándék a karácsonyfa alatt.

ÜNNEPI MENÜ KICSIT ÚJRAGONDOLVA

Az ünnepek egyik legfontosabb pillanata, amikor szeretteink körében lehetünk és együtt fogyaszthatjuk el az ünnepi menüt. Idén érdemes egy kicsit elrugaszkodni a tipikus hazai menüsortól és kipróbálni olyan nemzetközi klasszikusokat, amiket finoman újragondolhatunk és akár átértelmezhetünk saját ízlésünk szerint. Kezdjük a listát egy könnyen fogyasztható vöröscékla-levessel tormakrémmel, ami Lengyelországban nagyon népszerű és pont olyan laktató étel, mint nálunk a már jól ismert halászlé. Főfogásnak karácsonyi csirkét készítsen kuszkusszal és sült zöldséges salátával, hogy még bőven maradjon hely annak a cseh gasztro remekműnek is, amit desszertként tálalhat az ünnepi asztalra. Ez pedig nemmás, mint a fahéjas alma csokoládéval pohárban, ami a tipikus téli ízeket és illatokat foglalja össze egy fantasztikus ízvilágban. Ha pedig szeretne egy kis nassolnivalót sütni a kávé vagy a forraltbor mellé, akkor semmiképpen ne hagyja ki a kókuszvajas kekszet, ami Ausztriában az adventi időszak egyik legkedveltebb süteménye.

BOCSÁSSON MEG A SZERETET ÜNNEPÉN

A legközelebbi kapcsolataink állítják elénk a legnagyobb kihívásokat. Ezt pont karácsony környékén érezhetjük a legintenzívebben, amikor azt vesszük észre, mekkora a szakadék a valóság és az általunk idillinek gondolt képzelet között. Sok családban és kapcsolatban az ünnepek nem telnek olyan harmóniában, mint ahogyan mi azt szeretnénk, a felgyülemlett konfliktusok és súrlódások miatt. Ez veszekedést, csalódást és sokszor könnyeket is eredményez – lássuk be, egyáltalán nem így képzeljük el a boldog karácsonyt. Ahhoz, hogy a sebek begyógyuljanak és lehetséges legyen az újrakezdés, a megbocsátás művészetére van szükség, amihez Ram Dass spirituális vezető ad útbaigazítást.

Ha szeretne még többet olvasni karácsonyi praktikákról, trendekről és hasznos tippekről, akkor iratkozzon fel az active beauty magazinra! A részletekért kattintson ide!