Active Beauty
Három partifrizura, amiért mindenki rajong

Sikkes megjelenés

Három partifrizura, amiért mindenki rajong

Legyen szó a táncparkettről vagy egy vacsoráról – ez a három partifrizura bármilyen különleges alkalomhoz illik, ráadásul pár lépésben te magad is könnyedén elkészítheted őket.

Partifrizurák „statement” hajráffal

Egy esti rendezvényre a legegyszerűbb frizura egy olyan trendi megjelenés, amihez egy széles „statement” hajráfra van szükséged. Rendkívül ünnepélyesek a bársony vagy szatén hajráfok, melyek strasszkövekkel vagy gyöngyökkel vannak díszítve. Ennél a partifrizuránál kiengedve viseled a hajad. Egy hajvasalóval vagy hajgöndörítővel varázsolj hullámokat a hajadba, majd fésüld a füled mögé és fixáld némi hajspray-vel. A hajvégekbe masszírozz hajolajat, végezetül tedd a hajráfot a fejedre.

Ilyen hajhosszhoz alkalmas: vállig érő vagy középhosszú

Sleek double tuck – Az elegáns partifrizura

Ehhez a frizurához kötelező a középválaszték! Ehhez válaszd el középen a hajad egy stil fésű segítségével. A tincseidet vasald egyenesre. Amennyiben szeretnéd, akkor a fülek alatt található hajvégeket begöndörítheted. A választéktól a füledig kenj zselét a hajadra, és egy fésűvel óvatosan fésüld át, hogy szép sima legyen a végeredmény. A tincseidet tűrd a füled mögé, és amennyiben szükséges, fújd be hajspray-vel. Tipp a hajformázáshoz: A „statement” fülbevalók remekül illenek ehhez a frizurához.

Ilyen hajhosszhoz alkalmas: vállig érő vagy hosszú haj

Jelenleg trendi: Barbie half up, half down frizura

Még mindig Barbie-lázban égünk! Ez az egyszerű, a kedvenc babánk által inspirált partifrizura pár egyszerű lépésben elkészíthető. Ha van frufrud, akkor azt hagyd ki. Minden más esetben fésüld ki az arcodból a hajszálaidat. Egy hajsütővassal vagy hajvasalóval készíts lágy hullámokat. A végekről se feledkezz meg, sőt mi több, azokat úgy formázd, hogy kifelé álljanak. Egy stil fésűvel válaszd el a fülek felett található hajrészt, és a fogd össze magasan. Arra figyelj, hogy ne álljanak el a hajszálak. Amennyiben szükséges fésüld simára és fújd be őket hajspray-vel. Fogd össze a hajad, és gumizd össze a fél lófarkat. A maximális tartás érdekében használj egy erős hajgumit, majd arra húzz rá egy scrunchie-t.

Ilyen hajhosszhoz alkalmas: vállig érő vagy hosszú haj