Active Beauty
A legmenőbb stílusok: ezek lesznek 2024 legtrendibb férfi frizurái

Trendriport

A legmenőbb stílusok: ezek lesznek 2024 legtrendibb férfi frizurái

Helmut Maier, az osztrák dm fodrászszalonok minőségellenőre bemutatta a legmenőbb és leglazább férfi frizurákat a 2024-es kollekcióból. Ezen kívül a hajszakértő még hajformázási tippeket is ad.

Férfi frizurák: szörfös uniszex stílus

Ez a haj tökéletes választás azoknak a fiúknak és lányoknak, akiknek hosszú hajuk van, vagy meg szeretnék növeszteni a hajukat. „A lágyan vágott kontúrok és a hosszabb fedőhaj miatt rendkívül természetes végeredményt kapunk. A világosabb tincseknek hála pedig még elevenebb lesz a frizura” – magyarázza Maier. „Ez a fazon nagyon trendi a TikTok-generáció körében.” Ezt a szörfös stílust viselheted természetesen, de akár vizes hatásúan (wet look) is, némi hajzselével.

Tippek az otthoni hajformázáshoz: Az „úgy, mint a strandon” változathoz a még enyhén nedves hajat formázd, ezután pedig már csupán meg kell várnod, hogy megszáradjon.

Klasszikus férfi – A könnyen ápolható férfi frizura

A klasszikus férfi hajnak 2024-ben számos változatát ismerheted meg. A vágás lehet akár hosszabb, lágy kontúrokkal – ez a trend ismét arra biztatja a férfiakat, hogy hagyják megnőni a hajukat. „Ezt a frizurát azonban rövidebb és szigorúbb fazonban is el lehet készíteni” – mondja Maier. „Különlegessége a szín: az ősz hajat olyan speciális módon kell befesteni, hogy a természetes ősz színt optimalizáljuk, ezáltal létrejön a rendkívül trendi „só és bors” hatás. Ehhez a „dove grey” hajfestéket használjuk.”

Tippek, ha több volumenre vágysz: a hajformázó termékeket már a nedves hajba dolgozd bele, és csak ezután szárítsd meg a hajad.

A legjobb hajformázó termékeket férfi hajhoz itt találod: