Active Beauty
2024 telén ez a 3 frizura trendi

Trendriport

2024 telén ez a 3 frizura trendi

Új év, új frizura – ezzel a mottóval rajtol el 2024. Még inspirációt keresel az új frizurádhoz? Most bemutatunk három trendi hajat, amit imádni fogsz télen, ugyanis sapkában és fülvédővel is jól mutatnak.

Rövid haj: expensive bob (drága bob)

Rövidebb, élesebb és még sarkosabb – ez a közkedvelt frizura kap némi felfrissítést! Ehhez a bobhoz az állnál kell levágni a hajat. Lépcsőzetes vagy tépett vágást ennél a frizuránál nem fogsz találni, ugyanis a teljes fejen ugyanolyan hosszú a haj, és a megszokottal ellentétben elől sem hosszabb.
Formázási-tipp: Mosd meg a hajad egy hidratáló samponnal, majd egy gazdag pakolással ápold, hogy még fényesebb legyen. Ettől rendkívül ápolt hatása lesz. Ezután szárítsd meg a hajad, és egyenesítsd ki.

Középhosszú haj: hush cut

A hush cut eredetileg Koreából származik, és a trendi wolf cut inspirálta. Ennél a lépcsőzetesen vágott frizuránál azonban sokkal lágyabban esik a haj a wolf cuthoz képest, így majdnem minden hajtípushoz megfelelő választásnak bizonyul. A neve az angol nyelvből ered, és azt jelenti, hogy „csendben maradni”, illetve „nyugalom”. A dús hajjal ellentétben, a vékony hajat kevésbé vágják lépcsőzetesre, ezáltal hasonló lesz a végeredmény, azonban anélkül, hogy túlzottan megritkítanák a hajkoronát. Mit szeretünk ebben a frizurában? Azt, hogy az ápolása rendkívül egyszerű.
Formázási tipp: A hajadat akár a levegőn is hagyhatod megszáradni. A végeredmény főleg természetesen göndör és hullámos haj esetén néz ki rendkívül lazán. Ha több volumenre vágysz, akkor olyan termékeket használj, amelyek strukturált hatás kölcsönöznek a hajnak.

Hosszú haj: v-vágás

A V-vágás a klasszikus U-vágás modern alternatívája. A kibontott haj nem egy lágy U-t képez a háton, hanem egy V-t. Ez a vágás azok számára tökéletes, akik szeretik kiengedve hordani a hajukat, hiszen így érvényesül a legjobban. Figyelem: a V-vágás következtében nagyon lépcsőzetes lesz a frizurád, és csak hosszú idő után nő vissza. Ha nem rajongsz a lépcsőzetesen vágott frizurákért, akkor inkább mondj le erről.
Formázási tipp: Ezt a frizurát hajtípustól és szerkezettől függően viselheted egyenes, lágy hullámokkal vagy göndör fürtökkel is. A vágás szöge miatt ennél a frizuránál nagyobb annak az esélye, hogy töredezett lesz a hajad vége, ezért érdemes jobban figyelned a hajvégek ápolására, továbbá kerüld a túlzott hőkezelést.

Tipp: a dm Online Shopján számos hajformázási terméket találsz.