Active Beauty
Egyedi anyák napi ajándékötletek
Szöveg: Sándor Alexandra

Örömteli meglepetés

Egyedi anyák napi ajándékötletek

Május első vasárnapján az anyukákat ünnepeljük. Ajándékozni mindig öröm – különösen akkor, ha ebből a jeles alkalomból szívből jövő és szívhez szóló meglepetést adunk annak, akinek az életünket köszönhetjük. Mutatunk néhány egyedi ajándékötletet, aminek nemcsak az anyukák, hanem a nagymamák is örülnek!


Fotókönyv


Fényképeket nézegetni mindenki szeret. Jó visszagondolni a közös pillanatokra, vagy éppen azokra, amiknek a megajándékozott így lehet a tanúja. Egy fotókönyv bármilyen méretben és kivitelben ideális választás az emlékek megőrzéséhez. Kérhető kémény borítóval, puhával vagy füzet formátumban is. Rengeteg kép elfér benne, hiszen akár több mint 200 oldalas is lehet, de már 26 oldaltól is kérhető. A papírtípus, az effektlakkozás és az oldalakon használható kreatív sablonok lehetővé teszik, hogy a fotókönyv – a benne megörökített pillanatokkal együtt – egyedi és megismételhetetlen legyen.


Fényképes kötény


Annak, aki imád sütni-főzni, kiváló ötlet egy jó minőségű, fényképes kötény. A megfelelő minőségű darabok strapabíró, különösen erős anyagból készülnek, nagy felületen nyomtatható fotóval, ráadásul mosógépben is moshatóak. A kötényre bármilyen fotó kerülhet a megható családi pillanatoktól kezdve a gyerekeken vagy az unokákon át egészen a házi kedvencekig – bárki és bármi, amire jó ránézni!


Fényképes telefontok


A telefon sok édesanya és nagymama számára a köldökzsinórt jelenti a gyerekekkel és az unokákkal. Éppen ezért jóleshet nekik, ha akár videóhívás vagy a galéria megnyitása nélkül is láthatják azokat, akik színt csempésznek a mindennapjaikba. A fényképes telefontokok mindenféle anyagban – szilikonból, fából, bőrből vagy keményebb anyagból – és kivitelben kaphatóak, akár az idősebb korosztály által legjobban kedvelt „kinyithatós” formában is.


Régi kedvenc parfüm


A parfüm gyakori ajándék. Valakinek a régi kedvenc parfümje pedig olyan különleges kincs, ami régi időket és érzéseket elevenít fel, a nosztalgia léleksimogató érzésével. Könnyű dolgod van, ha édesanyád vagy a nagymamád már megemlítette, mi volt fiatal korának vagy egy emlékezetes életszakaszának kedvenc parfümje. Ha pedig még nem került erre sor – vagy nem emlékszel rá –, akkor nincs más dolgod, mint mesélni egy kicsit az egyik saját kedvencedről. Válaszként jó eséllyel ő is említ majd egy konkrét illatot… Anélkül, hogy gyanúsan rákérdeztél volna.