Active Beauty
Az aromafürdő jótékony hatásai – NYEREMÉNYJÁTÉK

Maximális kényezetés

Az aromafürdő jótékony hatásai – NYEREMÉNYJÁTÉK

Egy illóolajokkal készített aromafürdőnek nem csak nyugtató hatása van, de fel is pezsdít, így tökéletes választásnak bizonyul, ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk.

Főleg ebben a rohanó világban nagyon fontos, hogy időt szánjunk a relaxálásra és a pihenésre, hiszen erre nagy szüksége van a testünknek és a lelkünknek egyaránt. Erre tökéletesen megfelel egy aromafürdő! A hozzáadott illóolajok fajtájától függ, hogy a fürdőnek relaxáló vagy frissítő hatása lesz-e ránk. Az biztos, hogy egy ilyen fürdő kényeztetés a test számára, továbbá oldja a feszültséget, gyógyít vagy épp felpezsdíti a vérkeringést. Az illóolajos fürdők ezen felül megelőzhetik a betegségek kialakulását és erősíthetik az immunrendszert. A legkedveltebb illóolajok közé sorolják a kakukkfüvet, a szantálfát, a rozmaringot, a rózsát, a mandulát, a kamillát, a szegfűszeget, a citromot, az eukaliptuszt, a levendulát, a vaníliát és a mandarint.
 

K-BeautyMilyen egy aromafürdő?
Már évszázadok óta használnak különféle virág-, levél- vagy fűszerkivonatokat a szépségápolásban, hiszen korán felismerték: az illatok jó hatással vannak a közérzetre. Minden aroma más érzelmeket hoz elő belőlünk, és másképp hat a kedvünkre.
Egy aromafürdőhöz olyan illóolajokra van szükség, amelyeket speciális módon vonnak ki a növényekből. Az illatukkal hatással vannak az érzékeinkre, és pozitív ingereket idéznek elő, míg a szövetek feszesítéséből, a bőrproblémák enyhítéséből és a salaktalanításból is kiveszik a részüket.
 
Így készül egy nyugtató aromafürdő
Ha kiválasztottuk a számunkra szimpatikus illóolajat, akkor szükségünk lesz egy emulgátorra, hogy az olaj ne csak a víz felszínén úszkáljon. Adjunk kb. 10 csepp illóolajat a 36-38 Celsius-fokos fürdővízhez, majd emulgátorként tegyünk a vízbe egy kevés mézet, tejet, esetleg fürdősót.
10 perc elteltével indul a lazítás, 20 perc elteltével pedig már el is érkezünk a test és a lélek regenerációs fázisába. A pozitív hatást még tovább tudjuk fokozni, ha halk relaxációs zenét kapcsolunk, és meggyújtunk pár gyertyát.

 

7 TERMÉSZETES KOLLAGÉNFORRÁSAromafürdő a várandósság alatt
Ha a várandósság során sem szeretnénk lemondani az aromafürdőkről, akkor erre a célra a következő illóolajok bizonyulnak jó választásnak: rózsaolaj, citrom, orbáncfű, levendula vagy gesztenye.
 

Játssz velünk! 

Töltsd ki 2022. január 16-ig a lent található űrlapot és válaszolj helyesen a feltett kérdésre, hogy tiéd lehessen a képen látható Kneipp termékcsomag! 

 

A nyereményjátékát szabályzatát és az adatkezelési tájékoztatót itt éred el.


EREDMÉNYHIRDETÉS


A játék lezárult. Mindenkinek köszönjük a részvételt. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, alább az 5 szerencsés nyertes, akit e-mailben is értesítünk:

* Sz. Lili, Budapest
* B. Szilvia, Baja
* Cs. Lilla, Piliscsaba
* K. Csilla, Veresegyház
* M. Zsófia, Tapolca


 
Az űrlap nem érhető el, a nyereményjáték véget ért.