Active Beauty
Színes francia körmök, akárcsak az Instagramon
Szöveg:

Nyári körmök

Színes francia körmök, akárcsak az Instagramon

A klasszikus francia körmöket idén színesen viseljük. Nyáron egy színes frissítést kap az egyik legklasszikusabb manikűr, ami minden bizonnyal nagy sikert fog aratni.

Francia körmök: a legklasszikusabb manikűr

Elegáns, visszafogott, időtálló. Letisztultsága miatt a klasszikus francia manikűr nem csupán minden megjelenéshez tökéletesen illik, de még szép és ápolt hatást is kölcsönöz a kezeidnek. Nem meglepő, hogy ez a körömtrend, ami főleg az 1990-es és 2000-es években volt rendkívül kedvelt, nagy visszatérését ünnepli. A francia körmök mindig a természetes körömszínt veszik alapul. Ez azt jelenti, hogy a köröm felületének a legnagyobb része nude árnyalatban vagy halvány rózsaszínben pompázik, mindössze a körömvégeket kell egy fehér lakkal kiemelned.

A tökéletes körömforma nyáriasan színes francia körmökhöz

A klasszikus verziót eredetileg rövid, téglalap formájú körmökön viselték, de az influenszernek, Hailey Biebernek és glazed donut körmeinek hála most már főként a mandulaformájú francia körmök trendik. Ennek ellenére az a lényeg, hogy neked tetszen a végeredmény, mindegy, hogy épp rövidek, hosszúak, lekerekítettek vagy téglalap alakúak a körmeid.

Következzenek a színek: nyárias francia körmök

Idén nyáron némi frissítést kapnak a francia körmök, ugyanis a körömvégek fehér helyett más árnyalatokban fognak pompázni. A francia köröm az új, színes körömvégekkel pedig minden bizonnyal jó kedvet csinál! Akár barbiecore-pinkben, a Pantone 2024-es év színében, a „Peach Fuzz”-ban vagy egy szép világoskékben pompáznak, a színes körömvégekkel igazán izgalmas eredményt hoz egy a korábban „időtálló” és „visszafogott” jelzőkkel illetett trend.

Készítsd el hét lépésben a nyáriasan színes francia körmöket:

  1. Reszeld a kívánt formára a körmeidet. Mindenféleképpen figyelj arra, hogy mindig csak egy irányba mozgasd a reszelőt, ugyanis így akadályozod meg, hogy beszakadjanak a körmeid. Egy körömlakklemosóval tüntesd el a körömlakk maradványokat. A körömágybőrt óvatosan told fel, és a maradék körömbőrt mosd le langyos vízzel.
  2. A színes lakk okozta elszíneződés megakadályozása, illetve az egyenetlenségek kijavítása érdekében kenj fel egy átlátszó alaplakkot, és várd meg, hogy teljesen megszáradjon.
  3. Ezután kenj fel egy világos rózsaszín vagy bézs alaplakkot.
  4. Miután megszáradt a lakkok, ragaszd fel a körmeidre a sablont, méghozzá úgy, hogy az kövesse a körömvég formáját.
  5. A következő lépésben kend fel a körömvégekre a színes körömlakkot. A sablonnak hála nem kell attól tartanod, hogy ronda lesz a végeredmény. A körömvégek díszítésekor hagyd szárnyalni a fantáziádat – használhatsz egy színt, de akár többet is. Minden megengedett!
  6. Miután megszáradt a színes körömlakk, óvatosan leszedheted a sablont.
  7. A szépen csillogó végeredmény érdekében még kenj fel egy átlátszó fedőlakkot. Ennek köszönhetően védve lesznek a körömvégek, és tovább gyönyörködhetsz a nyáriasan színes francia körmeidben.