Active Beauty
Arcékszerek: 5 tipp a szikrázó megjelenéshez

Ragyogj!

Arcékszerek: 5 tipp a szikrázó megjelenéshez

Újra divat a csillogás! Viszont mielőtt még megszólalnának a giccs-vészjelzőharangok, a dm strassz ékszerköveit most stílusosan és ízlésesen használjuk.
A hangsúlyos szemek, a sötét ajkak és a középválaszték után a 90-es évek újabb visszatérői, az arcdíszítő strasszkövek is hódítanak – ám az akkorival ellentétben jóval ízlésesebb stílusban. Szerencsére! Emlékszel, hogy annak idején még a fogunkra is ragasztottunk kövecskéket?
 
Manapság a dm díszköveit „face gems” vagy „face jewels” névvel is illetjük, és nem csak a party outfit részeként vagy fesztiválokon viseljük. A csillogó kövecskék a mindennapokban is viselhetők, feltéve, hogy megfelelően használjuk őket! Az arcdíszítő strasszok stílusosan csillognak, és szikrázva vonzzák magukra a tekinteteket. Így alkalmazd őket:

Face gems: varázslat az arcon a dm díszítőköveivel

 

1. Jó tapadás

Annak érdekében, hogy a csillámló kövek egész nap és este a helyükön maradjanak, a strasszköveket tiszta és száraz bőrre rakjuk fel! A legtöbb termék ragasztófelülettel ellátott. Ha nem öntapadósak, akkor a szempillaragasztó a legjobb eszköz a felhelyezésükhöz. De vigyázat, csak keveset használj belőle, nehogy kifolyjon a kövecskék mellett!


2. Csillogó részletek

A stílusos fellépéshez a legfontosabb, hogy a dm arcékszereit ne használd nagy felületen, csupán kis arcrészeket díszíts velük. Azt ajánljuk, hogy arcfelenként 1-3 strasszkövet használj.

A csillámok különösen szépek a felső szempillasor tövébe – oda, ahová a szemhéjtus is kerül –, az alsó szempillák alá, valamint a szemek külső és belső sarkába felhelyezve. A kövecskék rendkívül látványosan tündökölnek az arccsontokon vagy a szemöldökök alatt. A kezdőknek azt ajánljuk, hogy a kísérletező fázisban a csillámkövecskéket az alsó szempillasor alá, középre helyezzék fel. A mindennapokban is remekül viselhetők, és nagyon szépek!


3. A kevesebb több

Figyelj arra, hogy a strasszokat úgy helyezd fel, hogy ne zavarjanak a pislogásban. Nem biztos, hogy túl nagy vagy túl sok kővel az arcodon egész nap jól fogod magad érezni a bőrödben. A mindennapokban tehát inkább kevesebb, kisebb ékszerkövet ajánlott viselned.
 

4. Ne túl vastagon

A strasszkövek magukra vonzzák a tekinteteket, ezért a smink többi részét érdemes szolidan megalkotnod. A szemhéjtus, a visszafogott szemhéjpúder és az arcékszerek jól megférnek egymás mellett, az ajkaidat viszont érdemes enyhébben sminkelned. A nude smink csodálatosan mutat a strasszkövekkel, barnított bőrrel pedig nyárias és üde hatást kelt.


5. A kísérletezés öröme

Az arcékszerek különböző színekben és formákban kaphatók. Tehát kísérletezz bátran: próbálj ki különböző stílusokat! Mert az a szép, ami neked tetszik, és aminek megalkotásában örömödet leled. Vigyél a mindennapokba egy kis csillogást, és légy party nélkül is ragyogó!