Menü

Utolsó pillanatos húsvéti dekoráció

Még mindig nem késő

Home » Szabadidő » Tippek és trükkök » Utolsó pillanatos húsvéti dekoráció - 04.2021

Már csak párat kell aludnunk és ismét itt a húsvét, amikor otthonunkba beköltöznek a tojásos, nyuszis és csibés dekorációk. Ha azonban még nem kezdtük el a díszítést, akkor sem kell kétségbe esnünk, ugyanis az alábbi ötleteket az utolsó pillanatban is el tudjuk készíteni.

#1 ötlet

Ezekhez az aranyos nyuszikhoz mindössze WC-papír gurigákra, egy kevés ragasztóra, egy ollóra, egy filctollra és mini pompomokra lesz szükségünk, utóbbiakat azonban apró vattagombócokkal is kiválthatjuk. A nyuszik pikk-pakk elkészülnek, és lakásunkba húsvéti hangulatot varázsolnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrea Herceg (@teacherandreaherceg) által megosztott bejegyzés

MUTATÓS HÚSVÉTI TOJÁS GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN

#2 ötlet

Ha tudunk varrni, akkor ezeknek a nyusziknak az elkészítése sem fog gondot okozni. Szükségünk lesz textilanyagra, amire két nyusziformát kell rajzolnunk. Némi ráhagyással vágjuk ki a nyuszikat, helyezzük egymásra, majd kezdjük el összevarrni a két anyagot. Amikor a nyuszi nagy részét összevarrtuk, akkor tömjük ki vattával, majd fejezzük be a varrást. Textilfilccel rajzolhatunk neki arcot, illetve vattából ragaszthatunk rá egy kis farkincát. Mérettől függően ez is viszonylag gyorsan elkészíthető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marcia McConnell (@littlebirdmc) által megosztott bejegyzés

#3 ötlet

Természetesen sütikkel is tudunk dekorálni, mindössze pár nyuszis kiszúrót kell beszereznünk hozzá. Ennek a dekorációnak pedig nem csak az az előnye, hogy az utolsó pillanatban is elkészíthetjük, hanem később még el is fogyaszthatjuk, így nem csak az otthonunk hangulata lesz kellemesebb, hanem a miénk is sokkal jobb lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@slodziakolandia által megosztott bejegyzés

KÉSZÍTSÜNK HÚSVÉTI DEKORÁCIÓT!

 

#4 ötlet

Ehhez a gyönyörű húsvéti ajtódíszhez mindössze pár barka ágra lesz szükségünk, illetve némi kézügyességre. Az ágakból formáljunk egy koszorút, rögzítsük azokat, és végül egy szép szalaggal akasszuk ki a bejárati ajtóra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Weronika S (@bossladycreations2021) által megosztott bejegyzés

#5 ötlet

Egy girlandot szintén viszonylag gyorsan el lehet készíteni, hiszen mindössze pár betűt kell kivágnunk, kiszíneznünk és egy madzagra erősítenünk. Ha ezzel elkészültünk, akkor pedig már csupán a megfelelő helyet kell megtalálnunk neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sian Perry (@sian_perry) által megosztott bejegyzés

#6 ötlet

Ennél egyszerűbb dekoráció nem létezik! Ehhez mindössze főzzünk meg pár tojást, ezeket tegyük stílusos tojástartókba vagy egyszerűen szórjuk szét az asztalon, így pikk-pakk húsvéti hangulatot varázsolhatunk az otthonunkba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CHANELLE (@chanelleanja) által megosztott bejegyzés

#7 ötlet

Ha nincs tojásfestékünk, viszont nem szeretnénk lemondani a tojásdíszítésről, akkor vágjunk ki egy kartonból több tojásformát, majd ezeket díszítsük filccel vagy festékkel. Ha megszáradtak a minták, akkor szúrjunk a kartonba egy lyukat, húzzunk át rajta egy cérnát, így fel tudjuk akasztani a tojásokat.

 

 

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk