Menü

Együtt a világ körül!

Utazó Insta-családok, akikkel szívesen cserélnénk

Home » Család » Inspirációk » Együtt a világ körül! - 09.2018

Amikor görgetjük lefelé az Insta idővonalat, szinte minden percben ráakadhatunk valamire, amiről órákig tudnánk ábrándozni. Azonban az utazó családi Insta profilok az elvágyódásnak már egy egészen más szintjét jelentik. Persze nem mindenki teheti meg, hogy egész évben a világot járja – főleg nem gyerekekkel –, de egy-egy nagy családi utazáshoz fantasztikus inspirációt meríthetünk ezektől a gyönyörű utazó-famíliáktól.

@travelbabbo

Becsületes nevén Eric Stoen, 3 gyermek édesapja, aki nem csak Instagram felhasználóján keresztül enged betekintést családi utazásaiba Blogot is vezet, ahol hasznos tanácsokkal, élménybeszámolókkal és utazási tippekkel látja el olvasóit. A Forbes magazin által a világ top 4. legjobb utazó influenszerének nevezett családos kalandor pedig biztosan a Föld top legjobb apukái közt is ott van: gyermekeit minden évben külön-külön utazásokra is elviszi, méghozzá oda, ahová csak menni szeretnének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eric Stoen | Family Travel (@travelbabbo) által megosztott bejegyzés,

STRESSZMENTES UTAZÁS GYEREKKEL

@familyoffduty

Egy gyönyörű és multikulturális (holland-brazil-angol) család, akik európai utazásaikkal elvarázsolnak bárkit. Az utazók lakhelye Írországban található, kiruccanásaikat és kalandjaikat pedig ők sem csupán Insta képek formájában, hanem blogbejegyzéseikben is megörökítik. Budapesten is jártak már, és imádták a fővárost!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

✈Travel with Kids | Family (@familyoffduty) által megosztott bejegyzés,

@thebucketlistfamily

Ez a gyönyörű, eredetileg az Egyesült Államokból származó család, mindenét eladta azért, hogy egy életre szóló kalandra induljon a Föld körül. És bejött nekik a bátorság! Mára 1,4 millió Insta követőjük van. Nem véletlenül: képeik csodásak és hangulatosak, kalandjaik izgalmasak, videoblogot is vezetnek, és úgy tűnik, semmitől sem félnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) által megosztott bejegyzés,

UTAZÁSI HOROSZKÓP

@wanderlust.crew

A blogoló anyuka és apuka 4 csodás gyerkőccel járja a világot, immáron 5 éve. Náluk valóban életforma az utazás. A gyerekek mind magántanulók, így testközelből ismerik meg a világ minden részét a családi kalandok során.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wanderlust Crew (@wanderlust.crew) által megosztott bejegyzés,

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk