Active Beauty
Utazási horoszkóp

Mi a csillagjegye? Megmondjuk hova utazzon!

Utazási horoszkóp

Nyaralási helyszínt választani vagy nagyon egyszerű, mert pontosan tudjuk, mit akarunk, vagy, ha nem vagyunk benne biztosak mire is vágyunk idén, lehet hosszadalmas és bonyolult folyamat is. Idén nyújtunk egy kis segítséget a tökéletes utazás kiválasztásához, méghozzá a csillagok iránymutatásával! Íme a nagy utazási horoszkóp!

Bak (12.22. – 01.20.)

A bakok számára a család és a szórakozás kombinációja nyújtja a tökéletes kikapcsolódást. Bár a jegy szülöttei általában távolságtartóan viselkednek, mégis szeretik, ha emberek veszik őket körül. Nagyszerű választás lehet még a kissé munkamániás bakok számára, ha olyan helyre indulnak, ahol építeni tudják kapcsolataikat karrierükhöz.

Tökéletes úti cél: California L.A. – persze egy nagy családnak való apartmanban!

A CSILLAGJEGYEK LEGJOBB TULAJDONSÁGAI

Vízöntő (01.21.-02.20.)

A vízöntők függetlenségükről és céltudatosságukról híresek, és ha vakációról van szó, akkor sincs ez másképp. Hajlamosak a már kipróbált és megszeretett helyszínekre visszatérni, legyen az egy erdei házikó a hegyekben, vagy egy történelmi város, amely rabul ejtette őket. Minden szegletét és minden arcát szeretnék megismerni célpontjuknak, vonzza őket egy új útszakasz, vagy egy rejtett kis kávézó lehetősége.

Tökéletes úti cél: Finnország – ahol az északi fényeket csodálva lehetnek részesei egy újabb fantasztikus élménynek.

Halak (02.21.-03.20.)

A halak jegy szülötte szeret néha elvonulni a világtól, és saját ábrándjaival törődni, így számukra kötelező program a nyaralás. Imádja a varázslatos, szemet gyönyörködtető helyeket, ahol egyszerre csodálhatja a természetet és a kulturális értékeket is.

Tökéletes úti cél: Fiji – ahol egy bungaló mellől lógathatja lábait a kristálytiszta, azúrkék vízbe.

Kos (03.21.- 04.20.)

A kos bizony nem lesz boldog a napokig tartó láblógatástól és az édes semmittevés sem olyan hívogató számára. Folyton mozgásban van, mindig csinálna valamit, szinte minden sarkon érzi egy új kaland szelét. Vakációja alatt is jár-kel, kipróbál, amit csak lehet, az ő mottója bizony az ’egyszer élünk’.

Tökéletes úti cél: Bulgária, Fekete tenger – itt felfedezhet megannyi szigetet és történelmi csodát, miközben a tengerparton a legextrémebb szórakozási lehetőségeket is megtalálja!

Bika (04.21.-05.20)

A bikák meleg szívükről és szerető természetükről ismertek, és magukkal szemben is így van ez. Az élvezetek emberei, szeretik a finom ízeket, a kényelmet, a pihenést és a luxust, erre pedig nincs is jobb alkalom, mint egy mesés nyaralás.

Tökéletes úti cél: Toszkána, vagy a Loire borvidéke – itt biztosan mindent megtalál, ami szem-szájnak ingere.

Ikrek (05.21.-06.21.)

A levegő jegyek alkalmazkodó képességükről és találékonyságukról ismertek, ebben pedig nincs is jobb, mint az ikrek szülötte. Különleges rugalmassága viszont azzal is együtt jár, hogy gyorsan megunja magát, így számára a tökéletes nyaralás nem egy hely, hanem egy egész körút! Legyen benne városnézés, szórakozás, múzeumlátogatás, és a lehető legkevesebb semmittevés: így lesz az ikrek nyara a legboldogabb.

Tökéletes úti cél: Horvátországi sziget körút, vagy egy hosszúhétvége Berlinben – itt biztos lesz mit csinálni!

MELYIK KUTYAFAJTA ILLIK HOZZÁM A CSILLAGJEGYEM SZERINT?

Rák (06.22-07.22.)

A családi nyaralások, vagy a közeli barátokkal töltött kiruccanások azok, amelyeket a rák a legjobban élvez. Itt megmutathatja gondoskodó természetét, és nagyokat beszélgethet azokkal, akiket a legközelebb állnak szívéhez.

Tökéletes úti cél: Egy tóparti házikó Olaszországban – így igazán elvonulhat a világ többi részétől, és csak a számára legfontosabbak lesznek vele.

Oroszlán (07.23-08.23.)

Az oroszlánok igazi drámakirálynők, imádják a legnagyobb, legszebb, leghíresebb helyszíneket, a legizgalmasabb eseményeken és a legőrültebb bulikon szeretnének ott lenni. Ideális vakáció helyszínük egyszerre mutat jól Instagramon és a nyári élménybeszámolóban is.

Tökéletes úti cél: New York City – a nagy alma, a város, amely sosem alszik, a hely, ahol az oroszlán igazán a dzsungel királyának érezheti magát.

Szűz (08.24.-09.23.)

A szűz híres precizitással képes megtervezni az utazás utolsó percét is: kiválogatja a legjobban értékelt éttermeket, a legérdekesebb múzeumokat, és még a térképen is bejelöli nekünk a legfinomabb kávézókat. Használják ki maximalizmusukat egy izgalmas tanulási lehetőségre, vagy egy információdús túrára!

Tökéletes úti cél: Amerikai körtúra a vadnyugaton, biciklis túra Dél-Olaszországban, vagy hosszúhétvége Párizsban – a szűz mindenhol tanulhat valami újat!

Mérleg (09.24-10.23.)

A mérleg lubickol a nyugalomban, és érzékeny természetét vonzza a romantika és a báj. Az ideális utazás a jegy szülöttei számára tartalmazza a pihenést és a változatosságot is: legjobb, ha vakációja alatt lehetősége van úgy pihenni az árnyékban, mint vacsorázni egy felkapott kis bisztróban.

Tökéletes úti cél: Anglia, Skócia, vagy Írország – a mérleg igazi paradicsomai, ahol a nagyvárosi nyüzsgés mellett a bűbájosan romantikus vidék is elvarázsolhatja.

ÖNNEK MI A SZÜLETÉSVIRÁGA?

Skorpió (10.24.-11.22.)

A skorpió intenzív személyisége igényli, hogy időről időre igazán kikapcsolhasson. Bár imádja a természetet, mégsem igazán az a fajta, aki teljes gőzzel belekezd egy dzsungel-túrába, inkább csak a meleg szállás kényelméből szereti csodálni a környezetet.

Tökéletes úti cél: Németország, Szlovákia vagy Montenegró Nemzeti Parkjai – ahol a kényelmes Airbnb vagy az erdei házikó várja a napi kirándulás végén.

Nyilas (11.23.-12.21.)

A nyilas természetéből fakadóan roppant kalandvágyó, igazán tettre kész és semmitől sem fél, ha izgalomról van szó. Mindig az újat és az ismeretlent kutatja, oda szeretne menni, ahol még senki sem járt.

Tökéletes úti cél: Isztambul fergetege vagy Izland érintetlen tájai – ahol igazi, életre szóló kalandokat élhet át!