Active Beauty
7 szokás, ami javít a párkapcsolatunkon

Kis tettek nagy hatással

7 szokás, ami javít a párkapcsolatunkon

Egy idő után minden párkapcsolat ellaposodik, és magától értetődőnek vesszük, hogy a másik velünk van. Ennek elkerülésére az alábbi 7 tipp lehet a segítségünkre. Mindegyikük apróságnak tűnhet, hatásuk azonban annál nagyobb.

  1. Nevettessük meg a másikat

Amennyiben mindketten jól érezzük magunkat, akkor a kapcsolatunk is rendben van. Lehet, hogy ez rendkívül egyszerűnek tűnik, de így van. Ennek a legjobb és legkönnyebb módja pedig a nevetés, leginkább a másik megnevetettetése. Hidd el, nincs is jobb egy közös röhögőgörcsnél.

  1. Bókoljunk!

„Fantasztikusan áll rajtad ez a nadrág!” vagy „Te vagy a terem legszexibb pasija!” Az ilyen és ezekhez hasonló mondatok hatására biztos, hogy mosolyt csalunk párunk arcára, aki az ilyen bókoktól még jobban fogja érezni magát a bőrében.

A BOLDOG PÁROK TITKAI

  1. Figyelmesen hallgassuk

Ki ne ismerné azt az érzést, amikor elmeséljük párunknak az aznapi történéseket, majd pár perc elteltével olyan dologra kérdez rá, amiről előbb beszéltünk. Ez rendkívül bosszantó és legtöbbünknek rosszul is esik. Épp ezért nagyon fontos, hogy mindig figyelmesen hallgassuk meg a másik mondanivalóját. Tuti, hogy nagyra fogja értékelni.

  1. Tegyük el az okostelefont!

Ki ne látott már olyan párokat, akik ahelyett, hogy egymással foglalkoznának, beszélgetnének, inkább a telefonjukat nyomkodják?! Ez egy nagy hiba, hiszen az együtt eltöltött időt valóban érdemes egymásra szánnunk, és nem a közösségi médiára, a hírekre vagy a kedvenc játékunkra. Holnap is lesz internet, így akkor is végig tudjuk majd nézni a barátaink fotóit.

8 TÉMA, AMIT NE ÉRINTSÜNK AZ ELSŐ RANDIN

  1. Apró örömök

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor örömet szerzünk a szerelmünknek. Egy fárasztó nap után lepjük meg egy kellemes masszázzsal, egy jó meleg fürdővel vagy egy romantikus vacsorával. Egy a lényeg, hogy partnerünk érezze a törődést és a szeretetünket.

  1. Köszönet

Az emberek egyre ritkábban mondanak egymásnak köszönetet, pedig ez nagyon fontos része a szociális kapcsolatoknak. Soha ne vegyük természetesnek, ha kedvesünk például kiviszi a szemetet, esetleg elmosogat vagy főz valamit. Egy „köszönöm” csodákra képes!

  1. Apró érintések

Ne feledkezzünk meg az apró érintésekről se! Simítsuk végig szerelmünk hátát, arcát, fogjuk meg a kezét, egyszerűen éreztessük vele, hogy mennyire szeretjük. A mindennapokban ezekről könnyen megfeledkezünk, pedig rendkívül fontosak. Ölelkezzünk, és puszilgassuk a másikat. Mindketten élvezni fogjuk.