Menü

Meglévő ruhákból ütős szilveszteri outfit?

Lehetséges!

Home » Szépség » Divat » Meglévő ruhákból ütős szilveszteri outfit? - 12.2019

Nem kell azonnal a bevásárlóközpontba szaladnunk, hogy szilveszterre új ruhát vásároljunk. Összeállíthatunk akár a meglévő ruhadarabjainkból elegáns, vagány, trendi vagy elbűvölően nőies szetteket. Az alábbiakban tippeket adunk mit, mivel kombináljunk, hogy igazán ütős összeállítást varázsoljunk magunknak az év utolsó estéjére.

A klasszikus

Ha egy szállodában vagy más elegáns helyen töltjük a szilveszter éjjelt, érdemes a klasszikus alapdarabjaink között kutakodni a szekrényben. Minden nőnek van egy kis fekete ruhája – vagy ha nem fekete, akkor piros, sötétkék –, ami egy szőrmegallérral, egy feltűnő nyaklánc-karkötő-fülbevaló kombóval vagy egy púder színű zakóval, esetleg piros lakkcipővel viselve bármilyen alkalomra bevethető.

A trendi

Ugyanilyen klasszikus a pliszírozott – vagy más néven rakott – szoknya, ami most nagyon trendinek számít. Egy széles övvel, elegáns blúzzal vagy csillogó toppal kombinálva igazán ütős szett állítható össze belőle.

AKI MER, AZ SZÍNES SMINKET VISEL

A vagány

Egy szép csipkeszoknyával és egy hozzá illő elegáns felsővel ugyancsak nem lehet mellényúlni. Aki kis vagányságot is szeretne belecsempészni a szettbe, a csipkeszoknyából válasszon pirosat, és vegye fel egy fekete, letisztult szabású bőrzakóval.

4 MENŐ SZILVESZTERI OUTFIT

A nadrágos

Annak is van jó hírünk, aki nem „szoknyás” alkat. Agy klasszikus szabású fekete nadrág csipke felsővel vagy selyemblúzzal időtlen eleganciát sugároz, mint ahogy egy szép overál is.

A szexi

Házibuliba, táncos helyre akár nőies, szűk farmert is felvehetünk egy feltűnő magassarkúval és szexi toppal, vagy – ha van a szekrényünkben – egy míder-szabású felsővel. Bőrhatású leggings, combközépig érő, fémes csillogású, flitteres felső, magassarkú csizma – akár ez is ütős szett lehet szilveszterre.

A kényelmes

Ha csak egy másik párt hívunk át, hogy együtt szilveszterezzünk, ezért nem akarjuk magunkat nagyon kicsípni – de azért mégis vágyunk rá, hogy csinosak legyünk –, válasszunk egy kényelmes, de nőies tubusruhát vagy átlapolós pamutruhát, ami alá vegyünk fel neccharisnyát vagy csipkés combfixet.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk