Menü

Milyen parfüm illik hozzám a csillagjegyem alapján?

Parfüm horoszkóp

Home » Szépség » Milyen parfüm illik hozzám a csillagjegyem alapján? - 11.2018

Legtöbbünk számára az illat, amelyet viselünk, különleges jelentőséggel bír. Egy boldog időszak emlékeit idézi, személyiségünket jeleníti meg a külvilágnak, vagy egyszerűen csak annyira jó érezni magunkon, hogy vidámabbá és magabiztosabbá tesz a nap folyamán. Pontosan az illatokhoz való személyes kötődés miatt van nagyon nehéz dolgunk, amikor parfümöt választunk. De a csillagok segítenek.

Bak (12.22. –  01.20.)

A letisztultabb stílust kedvelő jegyek közé tartozik, mindene praktikus, de elegáns, mivel pedig ambícióit követve éjjel-nappal húzza az igát, szüksége van egy finom, ízlésének megfelelő, mégis üdítő illatra, amely felfrissítheti a hosszú napok közben. A végtelenül realista és két lábbal a földön álló Baknak érdemes a virágosabb aromák között keresgélnie, hogy egy kis pozitivitást és kreativitást is csempésszen napjaiba.

Vízöntő (01.21.-02.20.)

A Vízöntő kalandos, kielégíthetetlenül kíváncsi és néha szertelen természetéhez olyan illatot érdemes párosítani, amely hozzá hasonlóan energikus és nem mindennapi. Ilyen lehet például egy friss, tengerpartra emlékeztető, vizes aroma, melyben valami meglepőt is találunk egy kis virágos vagy citrusos összetevő formájában.

Halak (02.21.-03.20.)

A Halak kedves és melegszívű természete olyan, mint az otthon érzése: meghitt, szeretetteljes és barátságos. Emellett azonban a jegy szülöttei fantáziadúsak és vonzódnak a mesék és álmok különleges világához is, ha pedig mindezt egy parfüm által is kifejezésre tudják juttatni, igazán jó kedvvel viselik majd választottjukat, amely legjobb, ha olyan szerethető, mint ők maguk. A nagyrészt gyümölcsös, de virágos vagy kissé fűszeres elemeket tartalmazó illatok fantasztikusak lehetnek számukra.

A CSILLAGJEGYEK LEGJOBB TULAJDONSÁGAI

Kos (03.21.- 04.20.)

A Kos végtelen energiáját és heves természetét olyan illattal tudja kifejezésre juttatni, amely hasonlóan tüzes és kalandos, mint ő maga, erre pedig egy karakteres fás aroma nagyszerű lehet. De azért jóból is megárthat a sok: jól tesszük, ha olyan fűszeres jegyekkel kombinált parfümöt választunk, amelyek egy kicsit nyugtatóan is hatnak a Kosok élénk temperamentumára.

 

Bika (04.21.-05.20)

A Bika jegyben születettek általánosan nyugodt, megbízható természettel rendelkeznek, és szeretnek mindent, ami stílusos, szép és az érzékeiket gyönyörködteti. Egy kellemes fás illatban megtalálhatják a számukra oly fontos nyugalom és stabilitás érzését, ha pedig a parfüm keleties jegyeket is tartalmaz, az a luxus iránti vágyaikat is kielégíti.

Ikrek (05.21.-06.21.)

A jegy szülötteit a folyton változó preferenciák, a sokrétű érdeklődés, az izgalom és változatosság szeretete jellemzi. Ikrekként válasszunk érdekes összetevőket tartalmazó, komplex, sokszínű parfümöt, mivel ezek hajlamosak akár a nap folyamán mindig különböző illatot árasztani, és ahogy telnek az órák, más és más összetevőjük válhat hangsúlyossá. Legjobb, ha a citrusos és a zöld, füves illatok között keressük az igazit.

A VIRÁGOSTÓL A FÁS ILLATOKIG

Rák (06.22-07.22.)

A Rákok a legérzékenyebb, leggondoskodóbb személyiségek közé tartoznak, szeretik a romantikát, és mindent, ami édes és bájos. Parfümök esetén sem kell máshoz nyúlniuk, a virágos vagy virágos-keleties illatok minden alkalommal elragadóan fognak állni rajtuk.

Oroszlán (07.23-08.23.)

A szenvedélyes, határozott és merész Oroszlán minden megjelenését felejthetetlenné szeretné tenni, ezt pedig egy védjegyeként használt szexi, feltűnő és csábító illattal könnyedén el is tudja érni. A tüzes és izgalmas dolgokhoz vonzódó jegyben születettek számára legjobb, ha az erősebben fűszeres és édes illatok között keresgélnek, így még percekkel távozásuk után is érezhető lesz jelenlétük.

Szűz (08.24.-09.23.)

A kritikus és rendszerető Szűz egyszerűbb megjelenése mögött igencsak komplex személyiség lakozik, ezt pedig egy hasonlóan összetett és izgalmas parfümmel fantasztikusan tudja közvetíteni a külvilág felé is. Míg egy kívülállóknak úgy tűnhet, hogy a Szüzek a monoton és megszokott dolgokat kedvelik, választott illatuk ennek általában teljesen ellentmond. Kedvenc parfümjük ötvözi az új aromákat a klasszikus illatokkal, és az egészen váratlan kombinációk is nagyszerűen állnak nekik.

Mérleg (09.24-10.23.)

A Mérlegek rendkívüli sármja és bája pillanatok alatt elvarázsolhat bárkit, parfümök terén pedig pontosan azt az illatot keresik, amely ebben segítségükre lesz. A keresett parfüm kissé kacér, kellemes, picit édes, de mindezek felett tökéletesen harmonizáló összetevőkből áll, lehetőleg virágos vagy gyümölcsös jegyekkel.

EZEK A LEGINKÁBB ÖSSZEILLŐ CSILLAGJEGYEK

Skorpió (10.24.-11.22.)

Legyen szó szerelemről, munkáról, hobbiról vagy utazásról, a Skorpió mindent szenvedéllyel közelít meg, így választott illatát is. A szinte már misztikusan titokzatos Skorpió parfümjével kivételesen elárulja magát, és mindenki számára nyilvánvalóvá teszi végletesen érzéki és intenzív természetét, amelyet erősen keleties, édes és fűszeres illatokkal mutat meg.

Nyilas (11.23.-12.21.)

A Nyilasok a legspontánabb személyiségek közé tartoznak, náluk nem telik el két nap ugyanúgy, és mindig készen állnak egy kis szórakozásra. Egy erősebben citrusos, energikus illattal nem csak saját tettrekészségüket tarthatják fenn, de mások kedvét is könnyen meghozhatják a legújabb kalandhoz.


MÁR KÉZBE IS VEHETI A MAGAZINT! RENDELJE MEG DÍJMENTESEN!

Az active beauty magazin a dm ingyenes nyomtatott női magazinja, ami rengeteg hasznos tippet és trükköt tartogat a divat, a szépségápolás, a lakberendezés, az utazás, az egészséges táplálkozás területén. A magazin díjmentesen megrendelhető és még a postaköltség miatt sem kell aggódnia, ugyanis az active beauty magazint – teljesen ingyen postázzuk ki Önnek!

Rendelje meg a magazint díjmentesen és helyezze magát kényelembe!

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk