Menü

Ezek a leginkább összeillő csillagjegyek

Az 6 legjobb páros hosszútávon

Home » Életmód » Horoszkóp » Ezek a leginkább összeillő csillagjegyek - 09.2018

Az asztrológia igen szórakoztató sokunk számára, még akkor is, ha nem a csillagoktól várjuk a választ minden egyes gondunkra. Azt viszont senki sem tagadhatja, hogy mindig találunk igazságot horoszkópunk aktuális üzenetében. Nézzük most, melyek a legjobb, csillagokban is megírt párosok. Könnyen lehet, hogy itt is magunkra ismerünk.

Bika és Rák

A Bika és a Rák különösen jól megérti egymást, ezért könnyen erős kötődés alakulhat ki köztük. Dinamikájuk hibátlan – úgy fizikailag, mint lelkileg. A jegy szülöttei hosszú távon működnek a legtökéletesebben, hiszen ahogy kívül-belül megismerik a másik minden tulajdonságát, úgy tudják még jobban értékelni párjukat, és azt, amit nyújtani tud számukra. A kölcsönös megbecsülés könnyűvé teszi kedvesük elismerését, ezzel pedig egy igazán stabil, ritkamód szeretetteljes kapcsolat jön létre közöttük.

A CSILLAGJEGYEK LEGJOBB TULAJDONSÁGAI

Ikrek és Mérleg

Levegő jegyek lévén az Ikrek és a Mérleg egészen magas szintű mentális, érzelmi és intellektuális kapcsolatot képes kialakítani egymással. Ez a fajta kötődés lehetővé teszi számukra, hogy szavak nélkül is tudják, mit szeretne a másik, míg igazi kommunikációs zsenikként a hatalmas beszélgetésekkel és az őszinte problémamegoldással sem lesz gondjuk. Mindketten erősen szociálisak és társaság-pártiak, míg függetlenségüket is nagyra becsülik. De ezzel nem is lesz probléma, hiszen egyrészt együtt is fantasztikusan tudnak szórakozni, másrészt mély érzelmi kötődésüknek köszönhetően nem kell aggódniuk a másik elvesztése miatt.

A páros horoszkópból megtudhatjuk, milyen csillagjegy passzol hozzánk a szerelemben.

Kos és Vízöntő

A két legkalandvágyóbb és mindenre kész jegy szülöttei között soha nincs egy unalmas pillanat, kapcsolatuk minden perce izgalmas. Egyikük sem szeret otthon ülni vagy egész hétvégén egy meleg teával a kezében pihenni a takaró alatt. Életükben mindig történik valami, és mozgalmasabbnál mozgalmasabb programok szövik át mindennapjaikat. Ők biztosan nem fognak belefásulni a szürke hétköznapokba. Egymást megunni pedig lehetetlen is volna, hiszen különösen élvezik, ha együtt, csapatként próbálhatnak ki valami újat.

NAPFÉNYHIÁNY ELLEN: D-VITAMIN

Oroszlán és Nyilas

A két jegy közötti dinamika igen magas szinteken mozog. Mindketten imádnak élni, és szeretik azt, aki ugyanígy érez. Az Oroszlán és a Nyilas is szenvedélyes hivatásával és céljai elérésével kapcsolatban, egymást pedig emberfeletti módon képesek támogatni ezek megvalósításában. Ez nem is csoda, hiszen mindkettő tűz jegy, így mélyen megértik egymás szándékait és személyiségét. Mindennapjaik nagyon jól fognak telni, hiszen az élet szeretete, a szórakozás és a nevetés mind-mind része lesz azoknak.

Skorpió és Halak

A két jegy közös érzelmi hullámhossza tagadhatatlanul az egyik legintenzívebb: mindketten erős intuíciókkal rendelkeznek, ösztönösen érzik egymás szükségleteit, és nem is restek kielégíteni azokat. Ha szerelembe esnek, minden vágyuk az lesz, hogy minél jobban megismerjék a másikat, ráérezzenek arra, ami boldoggá teszi őt. Mindenek felett szeretik és tisztelik egymást, ezt pedig kimutatni sem félnek. Ők azok, akik örökké romantikusak tudnak maradni együtt, méghozzá olyan mértékben, ami másoknak már csöpögősnek tűnhet. A Halak-Skorpió párost azonban ez a legkevésbé sem érdekli.

Bak és Szűz   

Amikor az élethez való hozzáállásra és prioritásokra kerül a sor, a Bak és a Szűz nem is lehetne hasonlóbb. Otthonukban mindketten nagyra értékelik a rendszert és a rendet, miközben vágynak rá, hogy a siker hangulatát árassza minden, ami körülveszi őket. A jegy szülötteinek fontos a hivatás, a munka és az érte kapott elismerés. Pontosan tisztában vannak vele, hogy mindenért megdolgoztak, amijük van, de egymással és a hozzájuk közel állókkal nagyon szívesen meg is osztják ezt. Lehet, hogy szenvedélyben és szórakozásban nem ők lesznek a legizgalmasabbak, mivel mindketten inkább tiszta gondolkodásukról és gyakorlatiasságukról ismertek, azonban ez a kapcsolat minden bizonnyal kiállja majd az idő próbáját.

Vissza az oldal tetejére
ÉrtemTovábbi információk