Active Beauty
Önbizalom-növelő szépségtippek

Merj látszódni!

Önbizalom-növelő szépségtippek

Mindenkinek vannak napjai, amikor szíve szerint elbújna a takaró alá, mert épp nem érzi magát se szépnek, se okosnak, Ilyenkor sem szabad azonban teljesen elhagynunk magunkat. Inkább fogadjuk meg az alábbi tippeket, és seperc alatt ismét kicsattanunk majd az önbizalomtól.

  1. Új frizura

Első tippünk a hajunkkal kapcsolatos, ugyanis sokat javíthat az önbizalmunkon egy új frizura. Ehhez nem kell azonnal fodrászhoz rohannunk, mindössze próbálkozzunk meg a feltűzött hajjal. Természetesen ne egy szoros és szigorú kontyban gondolkodjunk, hanem inkább egy laza, csábító feltűzött friszkóban, aminél pár hajszál lelóg a tarkónkba és az arcunkba. A banánkonty és a magas lófarok például sosem megy ki a divatból.

  1. Pirosítóra fel!

Egy kis szín az arcunkba máris új megjelenést, ezáltal új önbizalmat ad, hiszen egy sokkal frissebb és kipihentebb arc köszön vissza a tükörből. A tökéletes hatás érdekében azonban szem előtt kell tartanunk néhány dolgot. Ha vékonyítani szeretnénk az arcunkon, akkor függőlegesen vigyük fel a pirosítót, ha azonban szélesíteni szeretnénk, akkor inkább merőlegesen.

A STÍLUSOS NŐK NÉGY TITKA

  1. Kellemes bőrtónus

Télen a bőrünk értelemszerűen sokkal világosabb, mint nyáron, ez azonban nem jelenti azt, hogy sápadt arccal kell rohangálnunk. Ha zavar minket a bőrünk tónusa, és jobban éreznénk magunkat picit barnábban, akkor nyugodtan használjunk önbarnítót, esetleg válasszunk egy olyan ápolókrémet, ami tartalmaz önbarnítót, így nem csak ápoljuk, de még színt is adunk bőrünknek.

INTERJÚ A BOLDOGSÁG SZAKÉRTŐJÉVEL

  1. Tökéletes frizura

A hajunk visszatükrözi a lelki állapotunkat, így mindig figyeljünk annak ápolására és a helyes fazonra. Mindig olyan frizurát vágassunk, ami illik az arcformánkhoz és hajunk szerkezetéhez. Ha ezek adottak, akkor nem kell órákat töltenünk annak formázásával.

  1. Magassarkú

Ki gondolná, de egy magassarkú rengeteget tud dobni az önbizalmunkon, ami nagy valószínűséggel annak köszönhető, hogy ezek a lábbelik nem csak csábítóak, de meg is változtatják a tartásunkat és a járásunkat, ezáltal a teljes kisugárzásunkat. Ezt mások is azonnal észreveszik, így máris más tekintettel néznek ránk, ami a mi figyelmünket sem kerüli el, és azonnal önbizalommal tölt el minket.

  1. Az optimális hajszín

Rengeteget javíthat az önbizalmunkon, ha valamit megváltoztatunk a külsőnkön. Mit szólnál egy új hajszínhez? Ez egy nagyon jó módja a változásnak, hiszen mindössze időpontot kell kérnünk a fodrászunktól, aki nem csak felfrissíti a hajszínünket és a megjelenésünket, de kapunk pár kellemes kényeztető órát is.